Carrefour onthult haar nieuwe applicatie

Evere, 5 oktober - Eenvoudiger, sneller en efficiënter: de nieuwe versie van de Carrefour-app ziet er helemaal anders uit. Wist u dat u artikelen in de winkel kan scannen met uw Smartphone? Dankzij de Smartscan en de Carrefour Bonus Card, die beide zeer toegankelijk zijn, besparen klanten tijd aan de kassa. Ze kunnen hun mandje sneller vullen door producten toe te voegen die ze regelmatig in één van de Carrefour-winkels of online kopen.

Het getrouwheidsprogramma van Carrefour wordt door Belgen enorm gewaardeerd: meer dan 1 op 2 huishoudens maakt actief gebruik van de Carrefour Bonus Card. Carrefour behaalt daarmee een marktpenetratie van bijna 60% bij de Belgische bevolking. 

Een nieuw design, nieuw inlogsysteem, nieuw aanmeldingssysteem, voortgangsregistratie van de bonus challenges, prestatieverbeteringen: de nieuwigheden van deze versie maken de app nog beter in gebruik.

De app is gebruiksvriendelijker dankzij een nieuw navigatiesysteem dat voor meer structuur zorgt. Het startscherm groepeert alle belangrijke informatie: de Carrefour Bonus Card, het aantal verzamelde Bonuspunten en de waarde ervan in euro, het aantal coupons (geactiveerde, nieuwe en totaal aantal coupons). Bovendien bevat het startscherm ook een snelkoppeling naar de functies die het vaakst gebruikt worden waaronder een overzichtelijke interface voor online boodschappen, de digitale folders, de aankoopgeschiedenis, Bonuspuntengeschiedenis, de nieuwigheden van Carrefour en de klantendienst. De Smartscan is toegankelijk via 1 enkele klik.

De Wallet brengt alle functies van het getrouwheidsprogramma samen: de Carrefour Bonus Card, MyInvoice-facturen, coupons (exclusiviteiten van de app, Bonus Time coupons en coupons onderaan het kasticket) et de bonuscheques.

Alle informatie voor online boodschappen is snel beschikbaar:  keuze van de winkel en tijdslot, zoekfunctie, frequent gekochte artikelen, boodschappenlijstje (binnenkort beschikbaar!), de verschillende afdelingen, het winkelwagentje en de orderbevestiging. Het menu groepeert snelkoppelingen naar alle functies zoals het zoeken van een winkel en het bekijken en bewerken van het gebruikersprofiel.

De nieuwe versie van de app is sneller. De app start sneller op en de Carrefour Bonus Card wordt direct weergegeven op het startscherm om tijd te besparen aan de kassa. De Smartscan is ook gemakkelijk toegankelijk vanaf het startscherm.

De functie voor online boodschappen is efficiënter: frequente aankopen worden drie keer sneller weergegeven dan voordien, de zoekfunctie is relevanter en geeft meer resultaten weer. 

De bugs zijn verholpen en de verbinding is beter. Het is dus niet meer nodig elke week opnieuw in te loggen op de app. 

Carrefour heeft voor 2021 veel plannen in het vooruitzicht met klantentevredenheid als hoofdprioriteit. De retailer wil dit bereiken aan de hand van verschillende eenvoudige en gemakkelijk toegankelijke voordelen.

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.