Skip to Content

Carrefour onthult haar nieuwe applicatie

Evere, 5 oktober - Eenvoudiger, sneller en efficiënter: de nieuwe versie van de Carrefour-app ziet er helemaal anders uit. Wist u dat u artikelen in de winkel kan scannen met uw Smartphone? Dankzij de Smartscan en de Carrefour Bonus Card, die beide zeer toegankelijk zijn, besparen klanten tijd aan de kassa. Ze kunnen hun mandje sneller vullen door producten toe te voegen die ze regelmatig in één van de Carrefour-winkels of online kopen.

Het getrouwheidsprogramma van Carrefour wordt door Belgen enorm gewaardeerd: meer dan 1 op 2 huishoudens maakt actief gebruik van de Carrefour Bonus Card. Carrefour behaalt daarmee een marktpenetratie van bijna 60% bij de Belgische bevolking. 

Een nieuw design, nieuw inlogsysteem, nieuw aanmeldingssysteem, voortgangsregistratie van de bonus challenges, prestatieverbeteringen: de nieuwigheden van deze versie maken de app nog beter in gebruik.

De app is gebruiksvriendelijker dankzij een nieuw navigatiesysteem dat voor meer structuur zorgt. Het startscherm groepeert alle belangrijke informatie: de Carrefour Bonus Card, het aantal verzamelde Bonuspunten en de waarde ervan in euro, het aantal coupons (geactiveerde, nieuwe en totaal aantal coupons). Bovendien bevat het startscherm ook een snelkoppeling naar de functies die het vaakst gebruikt worden waaronder een overzichtelijke interface voor online boodschappen, de digitale folders, de aankoopgeschiedenis, Bonuspuntengeschiedenis, de nieuwigheden van Carrefour en de klantendienst. De Smartscan is toegankelijk via 1 enkele klik.

De Wallet brengt alle functies van het getrouwheidsprogramma samen: de Carrefour Bonus Card, MyInvoice-facturen, coupons (exclusiviteiten van de app, Bonus Time coupons en coupons onderaan het kasticket) et de bonuscheques.

Alle informatie voor online boodschappen is snel beschikbaar:  keuze van de winkel en tijdslot, zoekfunctie, frequent gekochte artikelen, boodschappenlijstje (binnenkort beschikbaar!), de verschillende afdelingen, het winkelwagentje en de orderbevestiging. Het menu groepeert snelkoppelingen naar alle functies zoals het zoeken van een winkel en het bekijken en bewerken van het gebruikersprofiel.

De nieuwe versie van de app is sneller. De app start sneller op en de Carrefour Bonus Card wordt direct weergegeven op het startscherm om tijd te besparen aan de kassa. De Smartscan is ook gemakkelijk toegankelijk vanaf het startscherm.

De functie voor online boodschappen is efficiënter: frequente aankopen worden drie keer sneller weergegeven dan voordien, de zoekfunctie is relevanter en geeft meer resultaten weer. 

De bugs zijn verholpen en de verbinding is beter. Het is dus niet meer nodig elke week opnieuw in te loggen op de app. 

Carrefour heeft voor 2021 veel plannen in het vooruitzicht met klantentevredenheid als hoofdprioriteit. De retailer wil dit bereiken aan de hand van verschillende eenvoudige en gemakkelijk toegankelijke voordelen.

Contacteer ons
Aurélie Gerth Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour
Aurélie Gerth Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour
Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, één van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer dan 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, telt Carrefour nu 12 200 winkels in meer dan 30 landen. 

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.eu/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.