Carrefour start 2024 met een nieuwe koopkrachtactie en verlaagt de prijs van meer dan 1.000 producten

Zaventem, 2 januari 2024 - Carrefour België bevestigt haar toewijding aan haar klanten via de aankondiging van een nieuwe reeks prijsverlagingen, de zesde al. De supermarktketen erkent het belang van de koopkracht, vooral na een periode waarin de uitgaven kunnen oplopen, en stelt daarom het resultaat van haar onderhandelingen met de leveranciers ter beschikking van haar klanten. Carrefour laat haar klanten ook profiteren van de daling van de grondstofkosten.

Meer dan 1.000 producten verlaagd in prijs

De retailer verlaagt de prijs op een breed scala van producten in haar Express-winkels, Markets en Hypermarkten en via haar online website Carrefour.be. In totaal biedt Carrefour meer dan 1.000 producten tegen gereduceerde prijzen aan. De prijsdalingen worden zowel op nationale merken als op het eigen merk toegepast.

Voorbeelden van verlaagde prijzen

  • Bosto snelkookrijst 4x125 g : prijs verlaagd naar 1.99 euro (verlaging van 23%)
  • Elvea gezeefde tomaten 500 g : prijs verlaagd naar 1,49 euro (verlaging van 14%)
  • Barilla cappellini 500 g : prijs verlaagd naar 1,99 euro (verlaging van 13%)
  • Carrefour frambozenconfituur 370 g : prijs verlaagd naar 1,49 euro (verlaging van 27%)
  • Carrefour crèmedessert vanille 4x125 g : prijs verlaagd naar 0,89 euro (verlaging van 36%)

Deze prijsdalingen worden in alle Carrefour-winkels gepromoot via 'verlaagde prijs'-borden. De betrokken producten zullen duidelijk herkenbaar zijn in de winkelrekken. De prijsverlaging zal ook worden gecommuniceerd via een mediacampagne op radio en tv, op sociale media en op bushaltes.

Carrefour zet haar "lagere prijzen"-acties het hele jaar door verder om het dagelijks leven voor iedereen betaalbaarder en aangenamer te maken.


 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.