Carrefour steunt Feed The Nurses: chefs koken voor de zorgsector

30 maart 2020- Het verplegend personeel in onze ziekenhuizen gaat de komende weken onder ongelooflijke druk komen te staan. Zij staan op dit moment in de eerste vuurlinie en draaien dubbele shifts om zieke mensen te verzorgen. ‘Feed The Nurses’ legt de link tussen deze spreekwoordelijke helden van de dag en de horeca, die de komende weken verplicht stil ligt. De chefs van verschillende restaurants voorzien zo het zorgpersoneel van hartverwarmend krachtvoer.

Met het initiatief ‘Feed The Nurses’ engageren heel wat chefs zich om tijdens deze periode te koken voor de helden van vandaag: de mensen in de zorgsector. Initiatiefnemer is Nils Proost, van het Lierse restaurant Petit Cuistot. Maar intussen zetten chefs uit heel België hun schouders mee onder het project. Voor West-Vlaanderen zijn dat Koen Lagrou van Food Bazar en Bruno Timperman van Bistro Bruut Brugge.

Carrefour helpt mee

En ook Carrefour zet haar schouders mee onder het project: de supermarktketen zal, samen met lokale toeleveranciers, gratis steun en producten aanleveren aan de chefs. Onder andere de Carrefour Markets in Scheepsdale, Sint-Andries, Brugge Sint Kruis en Knokke en Carrefour Hypermarkt B-park zullen producten als pasta en melk aanleveren.

De klanten kunnen hun steentje bijdragen en vrijblijvend een of meerdere producten kopen en doneren aan dit goede doel. De producten die in aanmerking komen zijn voorzien van een sticker. Na de aankoop kan de klant het product in een speciaal hiervoor beschikbare box deponeren.

Meer info:
www.feedthenurses.be
Instagram: @feedthenurses.be
Facebook: @feedthenurses

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.