Carrefour steunt Feed The Nurses: chefs koken voor de zorgsector

banner_feedthenurses-600x479.jpg

30 maart 2020- Het verplegend personeel in onze ziekenhuizen gaat de komende weken onder ongelooflijke druk komen te staan. Zij staan op dit moment in de eerste vuurlinie en draaien dubbele shifts om zieke mensen te verzorgen. ‘Feed The Nurses’ legt de link tussen deze spreekwoordelijke helden van de dag en de horeca, die de komende weken verplicht stil ligt. De chefs van verschillende restaurants voorzien zo het zorgpersoneel van hartverwarmend krachtvoer.

 
 

Met het initiatief ‘Feed The Nurses’ engageren heel wat chefs zich om tijdens deze periode te koken voor de helden van vandaag: de mensen in de zorgsector. Initiatiefnemer is Nils Proost, van het Lierse restaurant Petit Cuistot. Maar intussen zetten chefs uit heel België hun schouders mee onder het project. Voor West-Vlaanderen zijn dat Koen Lagrou van Food Bazar en Bruno Timperman van Bistro Bruut Brugge.

Carrefour helpt mee

En ook Carrefour zet haar schouders mee onder het project: de supermarktketen zal, samen met lokale toeleveranciers, gratis steun en producten aanleveren aan de chefs. Onder andere de Carrefour Markets in Scheepsdale, Sint-Andries, Brugge Sint Kruis en Knokke en Carrefour Hypermarkt B-park zullen producten als pasta en melk aanleveren.

De klanten kunnen hun steentje bijdragen en vrijblijvend een of meerdere producten kopen en doneren aan dit goede doel. De producten die in aanmerking komen zijn voorzien van een sticker. Na de aankoop kan de klant het product in een speciaal hiervoor beschikbare box deponeren.

Meer info:
www.feedthenurses.be
Instagram: @feedthenurses.be
Facebook: @feedthenurses

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo, Deliveroo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep. Met een multi-format netwerk van meer dan 13.000 winkels in meer dan 40 landen is de Carrefour Groep een van 's werelds grootste food retailers. Carrefour behaalde in 2021 een omzet van 81,2 miljard euro. Zijn netwerk van geïntegreerde winkels biedt werk aan meer dan 320.000 mensen die ertoe bijdragen dat Carrefour wereldleider wordt in de overgang naar voeding voor iedereen, door elke dag kwaliteitsvoeding aan te bieden, overal toegankelijk en tegen een redelijke prijs. In totaal werken er wereldwijd meer dan 500.000 mensen onder de vlag van Carrefour.

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.be/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.