De Carrefour Market in Brugge St Jozef heropent na een verwoestende brand

8 mei 2024 - Carrefour Market Brugge St Jozef opent vandaag opnieuw de deuren, nadat de winkel op vrijdag 13 oktober 2023 door een brand volledig werd verwoest. Na de gedeeltelijke vernieuwing van het dak en de heropbouw van het interieur, is franchisepartner Michèle Verbrugge klaar om klanten te ontvangen, omringd door haar toegewijde en enthousiaste team. In het aanbod: een uitgebreid assortiment lokale, biologische en plantaardige producten en heel wat dieetproducten, evenals aantrekkelijke promoties. En volledig nieuw is de rijskast voor nog lekkerder brood!

Korte Keten-producten in de kijker

Er is een directe relatie tussen het winkelteam en kleine lokale producenten die binnen een straal van 40 km rond de winkel actief zijn. Zij kunnen rechtstreeks aan de winkel leveren wat hun zichtbaarheid ten goede komt, terwijl consumenten maar al te graag de lokale kwaliteitsproducten ondersteunen.

Nieuw: rijskast voor lekker brood met de smaak van toen

De winkel biedt een ruim assortiment slagerij- en bakkerijproducten. Het is een van de eerste Carrefour-winkels die is uitgerust met een rijskast, waardoor de kwaliteit van de huisgemaakte broden, piccolo's of pistolets, nog verder wordt verbeterd. Dit nieuwe systeem stelt klanten in staat om de authentieke en heerlijke smaak van vroeger te herontdekken.

Focus op biologische, plantaardige en dieetproducten

Of het nu gaat om fruit, groenten, biologische of dieetproducten, bij Michèle vind je een breed gamma aan verse en vegetarische producten. Dit biedt een smakelijk en 100% volwaardig alternatief voor de klassieke vlees- of visproducten.

 

Een grote promozone en ruime openingstijden

De winkel biedt klanten een brede keuze aan promoties, zowel in de nationale merken als in de voordelige Carrefour-producten. En om het leven van de klant gemakkelijker te maken, is de Carrefour Market in Brugge St Jozef elke dag open van 8 tot 19 uur en op zondag van 7 tot 18 uur. Ook ​ de parking is volledig vernieuwd.

Praktische informatie

Adres: Pannebekestraat 99, 8000 St.-Jozef-Brugge

Telefoonnummer winkel: +32 50 33 29 48

Openingstijden : van maandag tot zaterdag van 8 tot 19 uur en op zon- en feestdagen van 7 tot 18 uur

Franchisepartner : Michèle Verbrugge

Hieronder vindt u enkele foto's van de winkel.

 

Siryn Stambouli

Siryn Stambouli

Spokesperson, Carrefour

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.