De nieuwe Carrefour Market in Menen zet in op lokale producten

Zaventem, 17 mei 2024 - De Carrefour Market in Menen opent vandaag zijn deuren in een volledig gerenoveerd gebouw. De winkel, met een oppervlakte van 1.490 m², ligt in hartje Menen en biedt een ruim assortiment verse producten en kruidenierswaren, met de nadruk op lokale producten en regionale roots. 

Een ervaren en dynamisch team

Winkelverantwoordelijke Mario Debeuf en zijn 20 medewerkers, die in Menen en omgeving wonen, heten hun klanten hartelijk welkom. Met 14 jaar ervaring als supermarktmanager is Mario enthousiast over het runnen van deze nieuwe Carrefour Market in Menen, de stad waar hij al 5 jaar woont. Hij is ervan overtuigd dat deze nieuwe winkel een unieke winkelervaring zal bieden en zal bijdragen aan de lokale economie. 

Focus op lokaal

De winkel steunt lokale producenten en biedt een ruime keuze aan lokale producten, zoals Grootmoeders Koffie, Wevelgemse koeken, Noyez frituursnacks en Pickels Camps. 

Daarnaast vinden klanten er een selectie van biologische, vegetarische en hallal producten, en een eigen beenhouwerij . Tot de specialiteiten van de winkel behoren ook aan het spit geroosterde kip, dry-aged vlees,, een lunchassortiment, ter plekke gebakken brood en een bakkerij die is uitgerust met een rijskast.

Duurzaamheid centraal bij de renovatie van de winkel

Het gebouw is van binnen volledig gerenoveerd en alleen de buitenmuren bleven bewaard. In het belang van duurzaamheid en milieuverantwoordelijkheid heeft de winkel zich ingezet om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen door een CO2-koelsysteem te gebruiken en zonnepanelen te installeren om in een deel van de energiebehoefte te voorzien.

7 op 7 open en een breed scala aan diensten 

De winkel heeft ruime openingstijden en is elke dag open. Er is een parking met meer dan 100 parkeerplaatsen en met laadpalen voor elektrische voertuigen. Klanten kunnen er terecht voor cadeaukaarten en bloemen, en ze kunnen er een TooGoodToGo-pakje ophalen. Er is ook een inzamelpunt voor gebruikte olie. 

Praktische informatie

  • Adres: Ieperstraat 214, 8930 Menen
  • Openingsuren: maandag van 13 tot 20 uur, dinsdag tot zaterdag van 8 tot 20 uur, en op zon- en feestdagen van 8 tot 13 uur.
  • Telefoonnummer: 056/513617
  • Winkelverantwoordelijke: Mario Debeuf

Hieronder vindt u enkele foto's van de winkel.

Siryn Stambouli

Siryn Stambouli

Spokesperson, Carrefour

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.