Een Carrefour Express ‘nieuwe generatie’ opent haar deuren op de Grote Markt van Moeskroen

Een nieuwe Carrefour Express opent vandaag haar deuren in het hartje van de stad Moeskroen op de gerenoveerde Grote Markt. De winkel helpt zo het stadscentrum nieuw leven in te blazen. De winkel ‘nieuwe generatie’ onderscheidt zich met een zeer volledig en gevarieerd aanbod en een aangename indeling voor de klant. De Carrefour Express van Moeskroen is een weerspiegeling van de Act For Food-strategie van Carrefour die als doel heeft het beste toegankelijk te maken voor iedereen. 

De winkel heeft een verkoopoppervlakte van 316m², is gelegen nabij het gemeentebestuur, scholen, winkels en kantoren en richt zich voornamelijk op een stedelijk cliënteel.

De Carrefour Express Grote Markt legt het accent op een typisch stedelijk Express-aanbod en biedt groenten en fruit, verse producten en een bio-assortiment aan. Het brood wordt ter plaatse gebakken en er zullen ook verse broodjes beschikbaar zijn. Bovendien heeft de winkel een breed aanbod aan bereide maaltijden en producten uit het lunchtime-gamma. Klanten kunnen gebruik maken van de sinaasappelpers en de koffiemachine. Daarnaast biedt de winkel ook een groot aanbod aan basisproducten, droogvoeding en drogisterij aan. Een aantal lokale producten zoals koffie van Storm en enkele biermerken maken het aanbod tot slot compleet.

De winkel biedt ook thuislevering van boodschappen aan. 

De 33-jarige partner-franchisenemer Gautier Facon komt uit een handelaarsfamilie uit Moeskroen en is gemeenteraadslid. De opening van deze winkel zal extra banen creëren. Het winkelteam zal namelijk bestaan uit 8 vaste medewerkers en enkele jobstudenten. De winkelverantwoordelijke is zeer enthousiast en verheugd om een nieuw aanbod voor te stellen aan de Moeskroenenaars met zijn ultramoderne winkel met lange openingstijden en een stedelijk assortiment. Gautier Facon verkondigt het luid en duidelijk: "Ik hou van mijn stad, ik hou van ondernemerschap, dit geweldige project bevestigt dat".

Adres:
Grote Markt, 14
77000 Moeskroen

Openingsuren:
Maandag: 8.00 - 20.00 uur
Dinsdag: 8.00 - 13.00 uur
Woensdag: 13.00 - 20.00 uur
Donderdag: 8.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 8.00 - 21.00 uur
Zaterdag en zondag: 8.00 - 20.00 uur
8.00-20.00 uur op feestdagen

Partner-franchisenemer:
Gautier Facon

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.