Een gloednieuwe, moderne Carrefour Express in het centrum van Sint-Pieters-Leeuw

Zaventem, 23 juni 2023 - In het hartje van Sint-Pieters-Leeuw verhuisde de Carrefour Express 150 meter van zijn oorspronkelijke adres in de De Pauwstraat naar nummer 28, om de residentiële klanten van de wijk te kunnen blijven bedienen. De winkel mag dan nieuw zijn, de gezichten blijven vertrouwd, want franchisepartner Adam Karimi en zijn team verhuizen mee.

Lokale, biologische, plantaardige en Carrefour-producten: een assortiment op maat

Met een verkoopoppervlakte van 287 m² biedt deze buurtwinkel klanten een assortiment producten op maat. Daarbij een mooie selectie lokale producten en producten van het merk Carrefour - dat in 2023 werd uitgeroepen tot beste huismerk - evenals een breed assortiment biologische en vegetarische producten. 

Klanten kunnen er terecht in de dagverse slagerij, er is seizoensvis, er zijn groenten en fruit, en lunchmaaltijden. Afhankelijk van het seizoen verkoopt de winkel verse vruchtensappen.De bakkerij biedt ter plaatse gebakken brood en heerlijk ontbijtkoeken.

Het dagelijkse winkelpunt in het centrum van Sint-Pieters-Leeuw

De ruimte is volledig leeggemaakt en opnieuw ingericht met een ultramodern koelsysteem. Alles werd in het werk gesteld om van deze nieuwe winkel het dagelijkse winkelpunt in het centrum van Sint-Pieters-Leeuw te maken. 

Praktische informatie

Adres: De Pauwstraat 28 - 1600 Sint Pieters Leeuw

Openingsuren: Open 7/7 van 7 tot 20 uur

Franchisepartner: Adam Karimi

 

Hieronder vind je foto's van de winkel.

Siryn Stambouli

Siryn Stambouli

Spokesperson, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.