Met de opening van een splinternieuwe Carrefour Express in Berchem Kemmelbergstraat zet Carrefour België haar expansie voort

  • Opening in Berchem op 11 september 2019
  • Ter plaatse bereide broodjes
  • Ruime openingsuren, zelfs op zon- en feestdagen

12 september 2019- Met de opening van de nieuwe winkel in Berchem Kemmelbergstraat blijft Carrefour België inzetten op de expansie van haar buurtwinkels. Hij is gesitueerd in een residentiële buurt waar ook kantoren aanwezig zijn.

De nieuwe winkel stelt alles in het werk opdat de klant zijn aankopen gemakkelijk, vlug en in een aangename omgeving kan doen. Zoals alle Carrefour Express-winkels stemt deze nieuwe buurtwinkel zijn aanbod perfect af op de noden van de klanten.

Hij stelt een reeks maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag voor en klanten kunnen er terecht voor vers bereide belegde broodjes. Bovendien vindt men er basisproducten en enkele onmisbare producten op het vlak van droge voeding en drogisterij.

De winkel zet het Act For Food-programma dat concrete acties voorstelt om beter te eten in de schijnwerpers.

De nieuwe Carrefour Express-buurtwinkel biedt een aantal diensten, zoals versgeperst sinaasappelsap, verkoop van iTunes- & telefoonkaarten, vervoersbewijzen voor het openbaar vervoer en een keuze aan bloemen.

De ruime openingsuren zijn een bijkomende troef van deze winkel.

Franchisenemers:
Kazim Ozcelik
Shogofa Waseqh

Adres:
Carrefour Express Berchem Kemmelbergstraat
De Wittestraat 1
2600 Antwerpen

Openingsuren:
Van maandag tot vridag tussen 7 en 20 uur, op zon- en feestdagen tussen 8 en 20 uur. Gesloten op zaterdag.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.