Skip to Content

Nieuwe generatie Carrefour Market opent haar deuren in Maasmechelen

Woensdag 29 september 2021 - Vandaag opent een nieuwe Carrefour Market haar deuren in Maasmechelen. De winkel ‘nieuwe generatie’ onderscheidt zich door een zeer compleet en gevarieerd aanbod, een comfortabele inrichting voor de klant en brede openingsuren, ook op zon- en feestdagen. De Carrefour Market van Maasmechelen is een praktische illustratie van de Act For Food-strategie van Carrefour die als doel heeft het beste toegankelijk te maken voor iedereen.

De franchisepartners hebben hun vroegere winkel in shopping M2 in Maasmechelen gesloten om een volledig nieuwe winkel te openen op de nieuwe site een beetje verder. De medewerkers zijn tijdens de periode van de sluiting aan de slag gegaan in andere winkels van de franchisepartners. Nu zijn deze 30 ervaren medewerkers terug herenigd om voltijds in deze nieuwe winkel te werken. 

De winkel heeft een verkoopoppervlakte van 1.350m² en biedt een breed assortiment van producten aan waaronder ook streekproducten en wereldkeuken. Bijzondere aandacht werd gegeven aan de afdeling beenhouwerij en slagerij, met vlees dat ter plekke ambachtelijk wordt versneden. De Carrefour Market in Maasmechelen biedt klanten kwaliteitsproducten aan. Naast een ruime keuze aan groenten en fruit, producten van het merk Carrefour, bio-producten, vegetarische producten, streekbrood en verse vruchtensappen, worden er ook maaltijdoplossingen , producten uit het Lunch-gamma en gebraden kip aangeboden. De vis wordt ter plaatse verpakt om zo een optimale versheid te garanderen. Bloemen en cadeaubonnen zijn ook verkrijgbaar zijn.

Er is een ontspanningsruimte beschikbaar met een speelhoek en met 20 zitplaatsen waar de klanten comfortabel kunnen zitten om een kopje koffie te drinken. 

De site is volledig nieuw op de Koninginnelaan in Maasmechelen met een grote parking die het de klanten gemakkelijk maakt de winkel te bereiken. Deze is gelegen in een residentiële zone, maar kan ook het voorbijrijdend verkeer aanspreken gezien de winkel dicht bij de autosnelweg gelegen is en brede openingsuren heeft.

De franchise partners zijn Stefan Jennes en Petra Proesmans en de familie Cretskens. Samen baten ze ook de Carrefour Market in Zutendaal uit. 

 

Adres: Koninginnelaan nr. 153 in Maasmechelen 

Openingstijden:

Maandag tot vrijdag van 8 tot 20 uur.

Zaterdag van 8u tot 19u

Zondag en feestdagen van 8.00 uur tot 18.00 uur

 

Contacteer ons
Aurélie Gerth Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour
Aurélie Gerth Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour
Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, één van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer dan 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, telt Carrefour nu 12 200 winkels in meer dan 30 landen. 

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.eu/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.