500 ton papier minder per jaar dankzij het samenvoegen van de folders

Carrefour België heeft haar folderconcept herzien en voegt de folders van de Hypermarkten Carrefour en de Carrefour Markets samen. Vanaf 6 mei vinden de klanten dus alle promoties in één gemeenschappelijke folder. Een evolutie die perfect kadert in het Act For Food-programma om afval te verminderen. De transversale folder zorgt voor een besparing van maar liefst 500 ton papier op jaarbasis.

Klanten konden tot nu toe de aanbiedingen van Carrefour in twee aparte folders vinden, een voor de hypermarkten en een voor de Markets. Na een succesvolle test enkele weken geleden besliste Carrefour om haar folder in een nieuw jasje te steken: vanaf nu worden de 2 folders dus 1 enkele folder. Dankzij deze vereenvoudiging is de klant nu zeker dat hij de getoonde promoties in beide winkelformats kan vinden. En het positief effect voor het milieu mag gezien worden: 500 ton minder papier per jaar.

Deze folder is trouwens de eerste folder die opnieuw bedeeld wordt in de brievenbussen na het voorlopige stopzetten van de promoties en folders dat door de overheid werd opgelegd door de coronacrisis.

Klik hier voor de folder van week 19 (6 mei 2020).

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.