6 Carrefour-producten gekozen tot "Huismerk van het jaar 2022"

Evere, 6 januari 2022 - Voor het tweede opeenvolgende jaar neemt Carrefour deel aan de wedstrijd "Huismerkproduct van het jaar".

Deze wedstrijd beloont de innovatie en de productkwaliteit die duizenden consumenten herkennen in producten van verschillende categorieën.

Carrefour heeft het label "Huismerkproduct of the Year 2022" gewonnen voor zes gamma’s van het merk.

  1. Grizzly en Krokodil: Carrefour-snoepjes met 30% minder suiker en Nutri-Score B

  2. De Carrefour-spekreepjes zonder nitrieten, geproduceerd in België en zonder nitrietzout

  3. De Carrefour Veggie ravioli met 4 smaken: bolognaise, op mexicaanse wijze, op provençaalse wijze en op oriëntaalse wijze. 100% vegan, gemaakt in België en verpakt in recyclebare schaaltjes gemaakt van rietsuikerpulp

  4. Het vlees van de Kwaliteitsketen Carrefour weidekoeien is van Belgische oorsprong en biedt tal van voordelen voor de producent, de dieren, het milieu en de klanten. De runden grazen minimaal 6 maanden per jaar en Carrefour garandeert een eerlijke vergoeding voor de kwekers

  5. Biosnacks voor je huisdier dankzij Companino Naturally : 100% biologisch, voor katten en honden.

  6. De vaste deodorant van Carrefour Soft Green, zuinig en ecologisch. Verpakking in volledig recycleerbaar karton, 100% van natuurlijke oorsprong en bio gecertificeerd

Het beste toegankelijk maken voor iedereen 

In lijn met haar missie - het beste toegankelijk maken voor iedereen - en in antwoord op haar ambitie om " leider te worden in de voedseltransitie voor iedereen", heeft Carrefour zich tot doel gesteld kwalitatief hoogstaande diensten, producten en voedsel aan te bieden die voor iedereen toegankelijk zijn. 

Op deze manier innoveert het merk en breidt het haar productaanbod uit. Het merk Carrefour wijzigt ook elk jaar veel producten, waarbij het haar recepten en voedingskwaliteit verbetert om aan de verwachtingen van haar klanten te voldoen en om een aanbod te creëren dat zowel gezond als lekker is. 

De kwaliteit en de smaak van Carrefour-producten erkend door de Belgische consument

De winnaars van het label "Gekozen Huismerk Product van het Jaar" werden door de Belgische consumenten volledig neutraal geëvalueerd. De onderzoeksmethodologie is gebaseerd op 2 testen. Enerzijds, via een online studie met minstens 500 respondenten uitgevoerd door Nielsen, een erkende en onafhankelijke onderzoeksorganisatie. Anderzijds, via producttests, uitgevoerd in reële consumentensituaties door vrijwillige en neutrale consumenten.

Contacteer ons
Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, één van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer dan 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, telt Carrefour nu 12 200 winkels in meer dan 30 landen. 

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.eu/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.