6 Carrefour-producten gekozen tot "Huismerk van het jaar 2022"

Evere, 6 januari 2022 - Voor het tweede opeenvolgende jaar neemt Carrefour deel aan de wedstrijd "Huismerkproduct van het jaar".

Deze wedstrijd beloont de innovatie en de productkwaliteit die duizenden consumenten herkennen in producten van verschillende categorieën.

Carrefour heeft het label "Huismerkproduct of the Year 2022" gewonnen voor zes gamma’s van het merk.

  1. Grizzly en Krokodil: Carrefour-snoepjes met 30% minder suiker en Nutri-Score B

  2. De Carrefour-spekreepjes zonder nitrieten, geproduceerd in België en zonder nitrietzout

  3. De Carrefour Veggie ravioli met 4 smaken: bolognaise, op mexicaanse wijze, op provençaalse wijze en op oriëntaalse wijze. 100% vegan, gemaakt in België en verpakt in recyclebare schaaltjes gemaakt van rietsuikerpulp

  4. Het vlees van de Kwaliteitsketen Carrefour weidekoeien is van Belgische oorsprong en biedt tal van voordelen voor de producent, de dieren, het milieu en de klanten. De runden grazen minimaal 6 maanden per jaar en Carrefour garandeert een eerlijke vergoeding voor de kwekers

  5. Biosnacks voor je huisdier dankzij Companino Naturally : 100% biologisch, voor katten en honden.

  6. De vaste deodorant van Carrefour Soft Green, zuinig en ecologisch. Verpakking in volledig recycleerbaar karton, 100% van natuurlijke oorsprong en bio gecertificeerd

Het beste toegankelijk maken voor iedereen 

In lijn met haar missie - het beste toegankelijk maken voor iedereen - en in antwoord op haar ambitie om " leider te worden in de voedseltransitie voor iedereen", heeft Carrefour zich tot doel gesteld kwalitatief hoogstaande diensten, producten en voedsel aan te bieden die voor iedereen toegankelijk zijn. 

Op deze manier innoveert het merk en breidt het haar productaanbod uit. Het merk Carrefour wijzigt ook elk jaar veel producten, waarbij het haar recepten en voedingskwaliteit verbetert om aan de verwachtingen van haar klanten te voldoen en om een aanbod te creëren dat zowel gezond als lekker is. 

De kwaliteit en de smaak van Carrefour-producten erkend door de Belgische consument

De winnaars van het label "Gekozen Huismerk Product van het Jaar" werden door de Belgische consumenten volledig neutraal geëvalueerd. De onderzoeksmethodologie is gebaseerd op 2 testen. Enerzijds, via een online studie met minstens 500 respondenten uitgevoerd door Nielsen, een erkende en onafhankelijke onderzoeksorganisatie. Anderzijds, via producttests, uitgevoerd in reële consumentensituaties door vrijwillige en neutrale consumenten.

Aurélie Gerth

Woordvoerster, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.