844 medewerkers in de bloemetjes gezet

Carrefour lanceert (opnieuw) haar “Jubileum Tour”

Zaventem, 4 oktober 2022 - Tussen 6 oktober en 22 november organiseert Carrefour haar “Jubileum Tour” in zes hypermarkten en in haar Service Center om 844 medewerkers in een feestelijke stemming te bedanken voor hun 20,25,30,35,40 en 45 jaren anciënniteit. 

Tussen 6 oktober en 22 november zullen de jubilarissen met 20, 25, 30, 35, 40 en 45 jaren anciënniteit in de bloemetjes gezet worden door Carrefour België tijdens 7 speciale avonden die georganiseerd worden in 6 hypermarkten en in het Service Center van Carrefour.  

Elke ceremonie wordt ingeleid door de toespraak van de Regiodirecteur en een lid van het Uitvoerend Comité. Een "Jubicar", die voor de gelegenheid versierd werd, zal ook door België reizen om geschenken aan te bieden aan de 844 medewerkers die dit jaar gevierd worden. Voor de 14 jubilarissen die hun 40 en 45 jaren anciënniteit vieren is ook een speciale attentie voorzien.

Carrefour België is verheugd haar medewerkers te kunnen bedanken via dit concept dat enkele jaren geleden door de retailer gelanceerd werd:

We zijn zeer verheugd onze jubilarissen na een onderbreking twee jaar omwille van Covid te kunnen vieren zoals het hoort Carrefour België stelt in ons land meer dan 11.200 medewerkers tewerk in meer dan 200 verschillende beroepen. Het is voor ons belangrijk onze dankbaarheid te betuigen omdat ons merk ons groeit aan hun zijde en dat we mede dankzij hen de voedseltransitie kunnen voorstellen aan iedereen.  Als werkgever hechten we veel belang aan het bouwen van een bedrijfscultuur waarin welzijn een belangrijke waarde is en waarin we onze medewerkers, die fier zijn om een mooie en lange carrière uit te bouwen binnen ons bedrijf, in de bloemetjes zetten”, zegt Pierre Leman, director Human Resources.

Philippe Mertens, een van de 844 jubilarissen en verantwoordelijke interne communicatie, verklaart:  “Ik ben 35 jaar werkzaam bij Carrefour en elke dag dag blijft voor mij nog steeds een dag vol uitdagingen. Ik haal bijzonder veel voldoening uit het feit dat ik de medewerkers kan verder helpen en zelfs gelukkiger maken via onze communicaties. En dat is wat mij elke dag echt motiveert in mijn functie als verantwoordelijke interne communicatie . Ik doe mijn job met heel veel plezier en hoop dit nog een tijdje te mogen blijven doen. Carrefour is een dynamisch bedrijf en dat vraagt dat wij ons constant aanpassen. Ik ben dan ook helemaal mee met de huidige manieren van communiceren en dat houdt me jong.”

Aurélie Gerth

Woordvoerster, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.