Brussel verwelkomt twee Carrefour Express-winkels in de gemeente Schaarbeek

Brussel, 20 december 2023. Carrefour breidt zijn aanwezigheid in de gemeente Schaarbeek uit met de opening van twee nieuwe Carrefour Express-winkels. Ze richten zich op zowel residentiële als passerende klanten, evenals studenten van scholen in de directe omgeving.

Een eigentijdse inrichting en op maat gemaakte aanbiedingen voor stedelijke Express

Deze twee winkels leggen de nadruk op een typisch aanbod van een stedelijke Express. Ze bieden onder andere vers gebakken brood en gebak, groenten en fruit, evenals een uitgebreid assortiment kant-en-klaarmaaltijden en lunchgerechten. Natuurlijk zullen klanten er ook een ruime verscheidenheid aan basisproducten en alle essentiële kruideniers- en drogisterij artikelen vinden.

Ervaren franchisenemers voor deze Carrefour Express Henri Jacobs

Carrefour Express Henri Jacobs zal de achtste winkel zijn van Ali Koyuncu die samen met Mustafa deze winkel zal uitbaten, ​ wat hen zeker een sterke lokale verankering geeft. Met een oppervlakte van 317m2 biedt deze nieuwe winkel de inwoners van Schaarbeek alles wat ze nodig hebben voor hun dagelijkse behoeften: een gevarieerde keuze aan verse producten, groenten en fruit, evenals vers gebakken brood gedurende de hele dag. De producten van het Carrefour-merk, die gemiddeld 30% goedkoper zijn dan het nationale merk, zullen goed vertegenwoordigd zijn. Het Carrefour-merk en het economische Simpl-assortiment zijn beschikbaar in alle categorieën van producten. Klanten hebben ook de mogelijkheid om cadeaubonnen en verse bloemen te kopen,en met de app Too Good To Go kunnen ze verrassingspakketten van voeding aan een lage prijs bestellen.

Carrefour Express Chaussée de Haecht: een tweede winkel voor franchisepartners

Semra Koyunku et Sahim Polat ont quant à eux deux magasins à leur actif et dirigent le Semra Koyunku en Sahim Polat hebben elk twee winkels en beheren de nieuwe Express aan de Chaussée de Haecht. Deze winkel met een oppervlakte van 197m2 biedt een volledig assortiment Carrefour-producten, biologische producten, kwaliteitsvolle verse groenten en fruit, evenals een mooie selectie versgebakken brood en gebak. De winkel legt de nadruk op duurzaamheid met een nieuwe koelinstallatie, terwijl het betaalbare oplossingen biedt met Carrefour-producten en lage prijzen. Cadeaubonnen, Too Good To Go-diensten en een bloemenhoek zijn evenees beschikbaar in deze winkel.

Praktische informatie : 

Carrefour Express Henri Jacobs

Adres : 34 Rue Henri Jacobs, 1030 Schaarbeek

Openingstijden :

  • Maandag tot en met woensdag van 7.00 uur tot 20.00 uur
  • Donderdag van 7.00 uur tot 13.00 uur
  • Vrijdag van 13.00 uur tot 21.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 8.00 uur tot 20.00 uur

 

 

Carrefour Express Chaussée de Haecht

Adres : 224 Chaussée de Haecht, 1030 Schaarbeek

Openingstijden :

  • Maandag tot donderdag van 7.00 uur tot 20.00 uur
  • Vrijdag van 7.00 uur tot 21.00 uur
  • Zondag van 8.00 uur tot 20.00 uur
  • Gesloten op zaterdag

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.