Carrefour België en Takeaway.com testen test voor het eerst levering boodschappen

Zaventem, 7 oktober 2022 - Maaltijdbestelplatform Takeaway.com gaat voor het eerst ook supermarktproducten aanbieden en leveren, in partnership met supermarktketen Carrefour België. Vanaf deze week zullen meer dan 500 producten – van groenten en fruit tot verzorgingsproducten – vanuit een Carrefour in Brussel te bestellen zijn via Takeaway.com. 

De eerste supermarkt op het Takeaway-platform is de Carrefour Express Anspach in Brussel

“Deze winkel hebben we specifiek geselecteerd omwille van de zeer centrale ligging in de stad, zodat we van hieruit zoveel mogelijk consumenten kunnen bedienen”, legt Arnaud Lesne, director Innovation and Partnerships bij Carrefour, uit. “We hebben hier ook een breed assortiment aan producten – van verse producten zoals vlees, vis en groenten tot dagelijkse verzorgings- of onderhoudsproducten - zodat we echt kunnen inspelen op wat mensen op korte termijn nodig hebben om bijvoorbeeld te koken of te wassen.”  

“In totaal zullen er zo’n 500 supermarkt-producten te bestellen zijn via Takeaway.com, die tussen 10u en 21u30 geleverd zullen worden door onze brand ambassadors. Op deze manier breiden we ons aanbod verder uit, ook naar andere klantendoelgroepen”, aldus Siska De Lombaerde, Country Director Belux bij Takeaway.com. “Voor Takeaway.com is dit een belangrijke nieuwe stap in de ambitie om een breder platform te worden met meer services dan alleen kant-en-klare maaltijden.”

Over Takeaway.com / Just Eat Takeaway.com N.V.:

Just Eat Takeaway.com (LSE: JET, AMS: TKWY, NASDAQ: GRUB) is wereldwijd een toonaangevende online marktplaats voor de bezorging van eten buiten China. Het bedrijf, met zijn hoofdkantoor in Amsterdam, richt zich op het verbinden van consumenten en restaurants met hun platform. Met meer dan 680.000 aangesloten restaurants biedt Just Eat Takeaway.com klanten een breed aanbod van eten. Just Eat Takeaway.com werkt vooral samen met bezorgrestaurants. Daarnaast biedt het zijn eigen bezorgdiensten aan voor restaurants die niet zelf bezorgen. Het bedrijf is snel gegroeid naar een van de grootste eten bestelsites ter wereld. Het is actief in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, Canada, Australië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Denemarken, Frankrijk, Ierland, Israël, Italië, Luxemburg, Nieuw-Zeeland, Polen, Slowakije, Spanje en Zwitserland en via samenwerkingen in Colombia en Brazilië.

Media:

press@justeattakeaway.com  of WYNGS Karen Sleurs karen@wyngs.be +32485287352

For more information please visit our corporate website: https://justeattakeaway.com

Aurélie Gerth

Woordvoerster, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.