Carrefour België en Takeaway.com testen test voor het eerst levering boodschappen

Zaventem, 7 oktober 2022 - Maaltijdbestelplatform Takeaway.com gaat voor het eerst ook supermarktproducten aanbieden en leveren, in partnership met supermarktketen Carrefour België. Vanaf deze week zullen meer dan 500 producten – van groenten en fruit tot verzorgingsproducten – vanuit een Carrefour in Brussel te bestellen zijn via Takeaway.com. 

De eerste supermarkt op het Takeaway-platform is de Carrefour Express Anspach in Brussel

“Deze winkel hebben we specifiek geselecteerd omwille van de zeer centrale ligging in de stad, zodat we van hieruit zoveel mogelijk consumenten kunnen bedienen”, legt Arnaud Lesne, director Innovation and Partnerships bij Carrefour, uit. “We hebben hier ook een breed assortiment aan producten – van verse producten zoals vlees, vis en groenten tot dagelijkse verzorgings- of onderhoudsproducten - zodat we echt kunnen inspelen op wat mensen op korte termijn nodig hebben om bijvoorbeeld te koken of te wassen.”  

“In totaal zullen er zo’n 500 supermarkt-producten te bestellen zijn via Takeaway.com, die tussen 10u en 21u30 geleverd zullen worden door onze brand ambassadors. Op deze manier breiden we ons aanbod verder uit, ook naar andere klantendoelgroepen”, aldus Siska De Lombaerde, Country Director Belux bij Takeaway.com. “Voor Takeaway.com is dit een belangrijke nieuwe stap in de ambitie om een breder platform te worden met meer services dan alleen kant-en-klare maaltijden.”

Over Takeaway.com / Just Eat Takeaway.com N.V.:

Just Eat Takeaway.com (LSE: JET, AMS: TKWY, NASDAQ: GRUB) is wereldwijd een toonaangevende online marktplaats voor de bezorging van eten buiten China. Het bedrijf, met zijn hoofdkantoor in Amsterdam, richt zich op het verbinden van consumenten en restaurants met hun platform. Met meer dan 680.000 aangesloten restaurants biedt Just Eat Takeaway.com klanten een breed aanbod van eten. Just Eat Takeaway.com werkt vooral samen met bezorgrestaurants. Daarnaast biedt het zijn eigen bezorgdiensten aan voor restaurants die niet zelf bezorgen. Het bedrijf is snel gegroeid naar een van de grootste eten bestelsites ter wereld. Het is actief in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, Canada, Australië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Denemarken, Frankrijk, Ierland, Israël, Italië, Luxemburg, Nieuw-Zeeland, Polen, Slowakije, Spanje en Zwitserland en via samenwerkingen in Colombia en Brazilië.

Media:

[email protected]  of WYNGS Karen Sleurs [email protected] +32485287352

For more information please visit our corporate website: https://justeattakeaway.com

Aurélie Gerth

Woordvoerster, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

In België telt Carrefour 705 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 180 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van 11.244 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo, Deliveroo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 180 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep. Met een multi-format netwerk van bijna 14.000 winkels in meer dan 40 landen is de Carrefour Groep een van 's werelds grootste food retailers. Carrefour behaalde in 2021 een omzet van 90,8 miljard euro. Zijn netwerk van geïntegreerde winkels biedt werk aan meer dan 335.000 mensen die ertoe bijdragen dat Carrefour wereldleider wordt in de overgang naar voeding voor iedereen, door elke dag kwaliteitsvoeding aan te bieden, overal toegankelijk en tegen een redelijke prijs. In totaal werken er wereldwijd meer dan 500.000 mensen onder de vlag van Carrefour.

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.be/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.