Carrefour België nog sterker aanwezig op Tomorrowland met pop-upstore en bakkerij

Zaventem, 18 juli 2024 – Voor de vijfde keer op rij strijkt Carrefour België neer in DreamVille, de feeërieke camping van het iconische Tomorrowland-festival in Boom. Naast een nog grotere pop-upstore pakt de retailketen er voor het eerst ook uit met een bakkerij. Tijdens de twee festivalweekends zijn er zo’n 100.000 bezoeken in de pop-upstore.

Compleet op maat van festivalgangers

De twee laatste weekends van juli verwacht DreamVille 38.000 kampeerders voor Tomorrowland 2024. Het vaste afspreekpunt op de Marketplace van deze glamoureuze campingsite? Dat is naar goede gewoonte de feestelijk ingerichte pop-upstore van Carrefour België. ​ 

Op de beats van de bekendste dj’s vinden festivalgangers er alles wat ze nodig hebben voor een onvergetelijk topweekend. Zo is er een breed assortiment van verse en gezonde snacks, dranken en andere voedingsproducten. Daarnaast biedt de pop-upstore tal van basisartikelen en in de campingcorner gaan onder meer zonnebrandcrème, verzorgingsproducten, slippers, tenten, campingstoelen en luchtbedden vlot over de toonbank. 

Nieuw: bakkerij met lokale verwennerijen

Voor het eerst pakt Carrefour ook uit met een bakkerij in DreamVille. Festivalgangers hebben er keuze uit maar liefst 60 verschillende brood- en banketartikelen: van vers brood en stokbrood over heerlijke croissants en chocoladebroodjes tot donuts en twee soorten worstenbroodjes. ​ 

“Voor de nieuwe bakkerij op Tomorrowland werkt Carrefour België samen met een lokale producent. In het aanbod zitten tal van typisch Belgische verwennerijen. Het initiatief sluit daarmee aan bij onze engagementen voor de korte keten. Tegelijk zetten we de Belgische brood- en banketcultuur in de etalage bij een multicultureel publiek dat van over de hele wereld afreist naar Tomorrowland.” — Arnaud Lesne, directeur Innovation & Partnership bij Carrefour België

Gesmaakt huzarenstukje

Dat Carrefour tijdens Tomorrowland in de smaak valt, maken de cijfers helder: 

  • Met 400 m2 klokt de pop-upstore dit jaar af op 100 m2 extra oppervlakte voor een nog gebruiksvriendelijkere en toegankelijkere winkelervaring. 
  • Tijdens de twee weekends tekent de pop-up voor ruim 100.000 bezoeken

Om dat in goede banen te leiden, springen 80 medewerkers uit het Service Center van Carrefour België in. Zowel in de vroege als de late uurtjes. Ze krijgen daarbij ondersteuning van 8 jobstudenten die permanent aanwezig zijn tijdens het festival.

 

Praktisch 

  • Van 18 tot 22 juli en van 25 tot 29 juli 2024. 
  • Openingstijden afgestemd op de festivalgangers:
    • donderdag (aankomst bezoekers): 10 uur ‘s morgens tot 1 uur ’s nachts 
    • vrijdag, zaterdag en zondag: 8 tot 14 uur 
    • maandag (vertrek bezoekers): 8 tot 12 uur
  • Betaalmogelijkheden: alle bankkaarten worden aanvaard. 
Siryn Stambouli

Siryn Stambouli

Woordvoerder, Carrefour

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.