Skip to Content

Carrefour België opent afhaalpunt in het Ziekenhuis Oost-Limburg voor de medewerkers van het ziekenhuis

In deze bijzondere tijden van de strijd tegen het coronavirus blijft solidariteit essentieel. Een van de initiatieven hierin is het openstellen van een Carrefour-afhaalpunt in het  Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL) door de Hypermarkt Carrefour van Kuringen. Zo kunnen de medewerkers van het ziekenhuis snel en makkelijk online hun boodschappen doen via carrefour.eu en de bestelling afhalen in het nieuwe afhaalpunt van het ZOL. Een initiatief dat perfect past in de inspanningen van Carrefour België om het zorgpersoneel zoveel mogelijk te helpen.

De online boodschappen gebeuren via de specifieke webpagina www.carrefour.eu/nl/zol en kunnen afgehaald worden in het nieuwe Carrefour-afhaalpunt op de ZOL-campus Sint-Jan in Genk. Het afhaalpunt is geopend op maandag, woensdag en vrijdag telkens tussen 14 en 19 uur. Bestellen kan tot 38 uur op voorhand (vb. bestellen tot maandag middernacht om op woensdag vanaf 14 uur de bestelling af te halen). De betaling gebeurt bij afhaling via een mobiele betaalterminal die de meest courante betaalkaarten aanvaard. Cash betalingen zijn niet mogelijk.

Het beschikbare assortiment op de speciale website komt overeen met het assortiment van de Hypermarkt Carrefour Kuringen, tegen dezelfde prijzen. De voorbereidingskosten van 4,5€ die normaal aangerekend worden voor bestellingen onder 150€, zijn uitzonderlijk gratis voor het ziekenhuispersoneel via de promocode SUPERHERO. De bestellingen worden tussen 12 en 13 uur op de dag van afhaling vervoerd van de winkel naar het ziekenhuis in gekoeld transport.

Carrefour België wil van de gelegenheid gebruik maken om het zorgpersoneel te bedanken voor alles wat zij doen voor de burger en kijkt uit naar deze samenwerking.

“We zijn in deze covid-tijden voortdurend op zoek naar manieren om het levenscomfort van onze medewerkers te verhogen. Ze staan dagelijks voor een loodzware taak en willen op het einde van hun shift liefst zo snel mogelijk naar huis. Dan is het superleuk dat hun boodschappen in het ziekenhuis klaar staan en ze niet meer zelf naar de winkel moeten” zegt Peter Hermans, personeelsdirecteur van het ZOL.

 

 

Over Ziekenhuis Oost-Limburg:

Het Ziekenhuis Oost-Limburg is opgericht in 1995, na de fusie van drie regionale ziekenhuizen. Het ZOL telt 811 bedden, verspreid over twee campussen in de provincie Limburg: campus Sint-Barbara (Lanaken) en campus Sint-Jan (Genk). Op de derde campus, het Medisch Centrum André Dumont, vinden raadplegingen, medische beeldvorming en bloedafnames plaats. Naast algemene basiszorg verzorgt het ZOL een aantal expertfuncties in de Euregio (Maternele Intensive Care, Neonatale Intensive Care, hartchirurgie, neurochirurgie, IVF, robotchirurgie…). Een team van 300 artsen en meer dan 3.000 professionals zetten zich elke dag in om de missie van het ziekenhuis te bereiken: het bieden van patiëntvriendelijke, hoogkwalitatieve gezondheidszorg.

Contacteer ons
Aurélie Gerth Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour
Aurélie Gerth Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour
Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, één van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer dan 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, telt Carrefour nu 12 200 winkels in meer dan 30 landen. 

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.eu/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.