Carrefour België opent nieuwe Carrefour Express-buurtwinkel in het CHU UCL Ziekenhuis Sainte Elisabeth in Namen

  • Snelle maaltijdoplossingen, een brede waaier aan basisproducten, een verse fruitpers en bijzonder ruime openingsuren
  • Assortiment aangepast aan patiënten, bezoekers en personeel van CHU UCL Sainte Elisabeth te Namen, met ruime keuze aan fruit en groenten, biologische producten en bloemen en geschenkjes
  • Reeds 6 buurtwinkels in Belgische ziekenhuizen

3 juli 2019- Op woensdag 3 juli opent Carrefour België een nieuwe buurtwinkel in het ziekenhuiscomplex CHU UCL Sainte Elisabeth in Namen. Dat brengt het aantal Carrefour Express-winkels in een ziekenhuis op 6. Na de opening van 3 Carrefour Express vorige week mikt Carrefour België verder op expansie van haar winkelnet.

De Carrefour Express die vandaag zijn deuren opent in het ziekenhuiscomplex CHU UCL Sainte Elisabeth aan de Place Louise Godin 15 in Namen biedt op 87m² een uitgebreid assortiment aan verse en gezonde producten (fruits, groenten, bio) en snelle maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag (kant-en-klare maaltijden, snacks, …). Bovendien vindt men er een brede waaier aan basisproducten en alle onmisbare producten op het vlak van droge voeding en drogisterij, zowel van het merk Carrefour als nationale merken.

Assortiment op maat

Het concept Express past perfect in een ziekenhuis, dankzij het basisassortiment en de specifieke referenties die aan de vragen van die klanten zijn aangepast. Zo vindt de klant daar:

  • een drogisterij-afdeling
  • een keuze aan geschenken en zoetigheden om de patiënten te verwennen of voor een gezellige pauze
  • gsm- en iTunes-kaarten
  • verse fruitsap
  • Lotto-producten

Het is dus duidelijk dat deze buurtwinkel de noden beantwoordt van de patiënten, hun bezoekers, het verplegend en administratief personeel, dokters en zelfs buurtbewoners.

Maximale beschikbaarheid

De ruime openingsuren, die aan de bedrijvigheid van het ziekenhuis zijn aangepast, zijn een ander sterk punt van deze Carrefour Express:

  • Maandag tot vrijdag: van 6 tot 20 uur
  • Weekend en feestdagen van 8 tot 20 uur

Franchisenemer: Amédéo Calderaro
Adres: Place Louise Godin 15, 5000 Namen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.