Carrefour België opent nieuwe Carrefour Express-buurtwinkel in het CHU UCL Ziekenhuis Sainte Elisabeth in Namen

  • Snelle maaltijdoplossingen, een brede waaier aan basisproducten, een verse fruitpers en bijzonder ruime openingsuren
  • Assortiment aangepast aan patiënten, bezoekers en personeel van CHU UCL Sainte Elisabeth te Namen, met ruime keuze aan fruit en groenten, biologische producten en bloemen en geschenkjes
  • Reeds 6 buurtwinkels in Belgische ziekenhuizen

Woensdag 3 juli 2019- Op woensdag 3 juli opent Carrefour België een nieuwe buurtwinkel in het ziekenhuiscomplex CHU UCL Sainte Elisabeth in Namen. Dat brengt het aantal Carrefour Express-winkels in een ziekenhuis op 6. Na de opening van 3 Carrefour Express vorige week mikt Carrefour België verder op expansie van haar winkelnet.

Story image

De Carrefour Express die vandaag zijn deuren opent in het ziekenhuiscomplex CHU UCL Sainte Elisabeth aan de Place Louise Godin 15 in Namen biedt op 87m² een uitgebreid assortiment aan verse en gezonde producten (fruits, groenten, bio) en snelle maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag (kant-en-klare maaltijden, snacks, …). Bovendien vindt men er een brede waaier aan basisproducten en alle onmisbare producten op het vlak van droge voeding en drogisterij, zowel van het merk Carrefour als nationale merken.

Assortiment op maat

Het concept Express past perfect in een ziekenhuis, dankzij het basisassortiment en de specifieke referenties die aan de vragen van die klanten zijn aangepast. Zo vindt de klant daar:

  • een drogisterij-afdeling
  • een keuze aan geschenken en zoetigheden om de patiënten te verwennen of voor een gezellige pauze
  • gsm- en iTunes-kaarten
  • verse fruitsap
  • Lotto-producten

Het is dus duidelijk dat deze buurtwinkel de noden beantwoordt van de patiënten, hun bezoekers, het verplegend en administratief personeel, dokters en zelfs buurtbewoners.

Maximale beschikbaarheid

De ruime openingsuren, die aan de bedrijvigheid van het ziekenhuis zijn aangepast, zijn een ander sterk punt van deze Carrefour Express:

  • Maandag tot vrijdag: van 6 tot 20 uur
  • Weekend en feestdagen van 8 tot 20 uur

Franchisenemer: Amédéo Calderaro
Adres: Place Louise Godin 15, 5000 Namen

Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, één van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer dan 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, telt Carrefour nu 12 200 winkels in meer dan 30 landen. 

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.eu/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.