Carrefour biedt samen met DirectLease vijf leasewagens aan tegen voordelige voorwaarden

Zaventem, 24 april 2024 - Van 24 april tot 12 mei 2024 pakt Carrefour België uit met een bijzonder aanbod voor haar klanten. Samen met DirectLease stelt het vijf leasingwagens voor aan voordelige voorwaarden. ​ Voor de retailer past dit in haar voortdurende engagement om aan de behoeften van haar klanten te voldoen en gevarieerde en innovatieve oplossingen toegankelijk te maken voor iedereen.

Carrefour is ​ de supermarktketen met het breedste assortiment producten en diensten in België, en blijft ​ haar aanbod diversifiëren. Naast deze leasingdienst voor wagens die voor iedereen toegankelijk is, biedt Carrefour België al mobiele telefonie, een fotoprintservice voor vakantiepakketten met Carrefour Reizen en tweedehandsverkoop met Carrefour Reeborn.

DirectLease is de enige online multimerk leasemaatschappij voor ondernemingen en zelfstandigen in België en is de marktleider inzake private lease. Dankzij de gebruiksvriendelijke website lopen alle processen transparant en gestructureerd, wat een belangrijke tijdswinst voor de klant als gevolg heeft. Bovendien zijn de diensten via de website 24 uur per dag beschikbaar. Snel, betrouwbaar en uiterst competitief.

Van 24 april tot 12 mei 2024 biedt Carrefour België 5 voertuigmodellen aan voor private leasing tegen voordelige voorwaarden voor zijn klanten. Voor dit initiatief werkt Carrefour opnieuw samen met DirectLease, want in 2016 werd een gelijkaardig aanbod gelanceerd met dezelfde partner. Deze aanbieding is beperkt geldig: zolang de voorraad strekt.

Autodemonstratie in 13 hypermarkten

Om klanten de mogelijkheid te geven de auto’s te bekijken en meer te weten te komen over het aanbod, is er tussen 22 april en 13 mei een demonstratie gepland in 13 hypermarkten: in Oudergem, Kraainem, Froyennes, Bergen, Turnhout, Borsbeek, Brugge B-Park, Zemst, Flemalle, Marche-en-Famenne, Herstal, Malmédy en Fléron. 

Aantrekkelijke aanbiedingen: 5 automodellen beschikbaar 

Op de DirectLease-website biedt Carrefour een selectie van 5 automodellen aan voor privéverhuur, beschikbaar binnen een termijn van ​ 2 tot 4 weken. Stadswagen, praktisch, compact, sportief of gezinswagen, er is voor elk wat wils: 

Privé een auto leasen in 4 stappen 

Klanten kunnen eenvoudig in 4 stappen via de website DirectLease een auto leasen.

  1. Samenstelling van de auto. Klanten kunnen hun model en uitvoering kiezen en het leasecontract samenstellen dat het beste bij hen past.
  2. De aanvraag kan vrijblijvend worden gedaan: er wordt een simulatie uitgevoerd om te bevestigen of de lease binnen het budget van de klant past. 
  3. Kredietcontrole en aanbetaling: na een financiële analyse wordt de klant om een waarborg gevraagd die gelijk is aan drie maandelijkse termijnen.
  4. Het contract wordt ondertekend en de auto wordt binnen 2 tot 4 weken geleverd. 

In 2016 lanceerde Carrefour al een soortgelijk aanbod met dezelfde partner. 

Carrefour DirectLease aanbieding beperkt geldig 22 april tot 13 mei 2024.pdf

PDF - 363 Kb
Siryn Stambouli

Siryn Stambouli

Spokesperson, Carrefour

DirectLease Contact : Erwin Coesens - Country Manager - M: +32 (0)475 95 96 00

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.