Carrefour breidt haar aanbod van mobiele telefonie uit met Bonus Mobile , de goedkoopste bundel in België

Evere - 16 februari 2021 - Carrefour breidt haar aanbod van mobiele telefonie uit met drie nieuwe bundels : Bonus Mobile 6, Bonus Mobile 9 en Bonus Mobile 12.

Carrefour is de enige retailer die een GSM-merk in België aanbiedt. Het is de missie van Carrefour om het beste toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom breidt de retailer sinds december 2020 het aanbod van Carrefour Mobile, haar merk van mobiele telefonie, uit en biedt Bonus Mobile aan. 

Carrefour Mobile biedt al enkele jaren verschillende prepaid-herladingen aan, maar sinds december 2020 biedt het merk van Carrefour een nieuw aanbod : Bonus Mobile. 

Bonus Mobile werd voorgesteld na een consumentenonderzoek in de zomer en de herfst 2020 en is ontworpen om tegemoet te komen aan de verwachtingen en de behoeften van de klanten. Dankzij een evenwichtige combinatie van data - sms’en - oproepen sluit dit aanbod immers perfect aan bij de evolutie van het verbruik van de klanten. Hun databehoeften nemen toe (+61% in 2019) ten nadele van de oproepen en sms’en, die in 2019 met 12% zijn gedaald. Deze tendens werd in 2020 bevestigd maar er zijn nog geen statistieken beschikbaar. 

Met de nieuwe bundel Bonus Mobile 6, onderscheidt Carrefour Mobile zich door zijn unieke aanbod en zijn voordelige formule, de goedkoopste in België. Voor 6€ geeft Bonus Mobile u toegang tot 1GB data, 60 belminuten en 50 sms’en. 

Twee andere bundels bestaan : Bonus Mobile 9 en Bonus Mobile 12. 

Voor 9€ geeft Bonus Mobile 9 u toegang tot 2GB data, 120 belminuten en 50 sms’en. 

Voor 12€ geeft Bonus Mobile 12 u toegang tot 3GB data, 180 belminuten en 50 sms’en. 

Deze drie formules zijn geldig naar alle netwerken, 24 uur per dag, gedurende 30 dagen en worden vervolgens elke maand automatisch verlengd. 

Carrefour Mobile is onafhankelijk van elke andere Carrefour-dienst : zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een abonnement te nemen zonder de Carrefour Bonus Card te hebben. 

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo, Deliveroo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep. Met een multi-format netwerk van meer dan 13.000 winkels in meer dan 40 landen is de Carrefour Groep een van 's werelds grootste food retailers. Carrefour behaalde in 2021 een omzet van 81,2 miljard euro. Zijn netwerk van geïntegreerde winkels biedt werk aan meer dan 320.000 mensen die ertoe bijdragen dat Carrefour wereldleider wordt in de overgang naar voeding voor iedereen, door elke dag kwaliteitsvoeding aan te bieden, overal toegankelijk en tegen een redelijke prijs. In totaal werken er wereldwijd meer dan 500.000 mensen onder de vlag van Carrefour.

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.be/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.