Carrefour dankt haar klanten voor hun vrijgevigheid: de Solidaire Afronding brengt 125.965 euro opvoor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië

Zaventem, 22 februari 2023 - Van 8 tot 19 februari heeft Carrefour een solidaire afronding georganiseerd om de slachtoffers van de aardbeving met een kracht van 7,8, die op maandag 6 februari in Turkije plaatsvond, te steunen. Tijdens deze periode konden klanten, die dat wensten hun aankopen in de Carrefour-winkels naar de volgende euro afronden. Deze grootschalige actie bracht 125.965 euro op. Carrefour dankt al haar klanten voor hun giften en vrijgevigheid.

Het geld werd rechtstreeks geschonken aan de Internationale Federatie van Rode Kruis- en Rode Halve Maanverenigingen die via het noodfonds voor rampenbestrijding onmiddellijk contant geld verstrekken aan de Syrische en Turkse Rode Halve Maanverenigingen zodat de medische en noodhulpinspanningen worden voortgezet.

Om de acties van de Rode Kruisbeweging voor de slachtoffers van de aardbeving te steunen, kunnen nog steeds donaties worden gedaan via de website van het Belgische Rode Kruis.

Een lokale actie in de Carrefour Express in Vilvoorde in samenwerking met het dienstencentrum

Vele essentiële kinderverzorgingsartikelen zoals kleding, luiers, flessen, fopspenen werden ingezameld dankzij de medewerking van de franchisepartners van Carrefour Express in Vilvoorde - Umit Bassoy en Rukiye Arkaya - in samenwerking met de teams van het dienstencentrum in Zaventem, met name Fernand De Decker: een mooi voorbeeld van solidariteit.

Solidaire Afronding Turkije Syrië 125 965 €

MP4 - 882 Kb
Aurélie Gerth

Aurélie Gerth

PR & Corporate Communications Director, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.