Carrefour en de Rode Duivels steunen amateursportclubs: al meer dan 2200 clubs ingeschreven en 1 miljoen steuncodes verdeeld

  • Carrefour heeft een campagne gelanceerd met de Rode Duivels om amateursportclubs uit alle disciplines te steunen: 2200 clubs (uit 64 verschillende disciplines) hebben zich al ingeschreven 

  • Tot 12 juli 2021 kan elke amateursportclub, die lid is van een federatie, zich gratis inschrijven op https://steunjesportclub.carrefour.be/ om onder andere sportuitrustingen voor de club te winnen

  • 1 miljoen steuncodes werden al verdeeld sinds de lancering van de campagne in april: klanten kunnen hun favoriete sportclub steunen per aankoopschijf van €20 en bij aankoop van deelnemende producten in de winkel en op Carrefour.eu

Als officiële sponsor van de Rode Duivels en de Red Flames organiseert Carrefour elk jaar spaaracties rond het thema voetbal. De Covid-19-crisis heeft dit jaar veel sectoren zwaar getroffen, waaronder de amateursport. Daarom heeft Carrefour besloten om deze sector in deze specifieke context een hartje onder de riem te steken. 

Steun bieden aan onze nationale ploegen, maar ook aan sport op een lokaal niveau, past perfect in de geest van Act For Food: het platform van Carrefour dat concrete acties voorstelt om beter te eten. Sport is namelijk een integraal onderdeel van de gezonde en evenwichtige levensstijl waar Carrefour voor staat. 

Steun bieden aan alle amateurclubs: elke sport telt

Hoewel voetbal de populairste en meest beoefende sport is in België, wil Carrefour graag alle amateurclubs steunen, ongeacht het type sport. De beelden van de campagne tonen de Rode Duivels naast amateursporters uit alle disciplines. Na een campagne van 5 weken zijn volgende disciplines het meest vertegenwoordigd: voetbal, basketbal, gymnastiek, dans, volleybal, atletiek, g-sport, judo, tennis en omnisport. 

Meer dan 2200 sportclubs kunnen genieten van voordelen en exclusieve belevenissen

Met deze vouchers kunnen meer dan 2200 clubs genieten van voordelen en exclusieve belevenissen die geraadpleegd kunnen worden in een catalogus die beschikbaar is voor de clubs: 

  • Sportmateriaal voor verschillende sportdisciplines: ballen, zwemplankjes, EHBO-kit, cold packs...

  • Elektronica en kleine huishoudtoestellen : laptop, tv-scherm, micro, luidspreker, microgolf… handige toestellen voor dagelijks gebruik in de club

  • Voedingsproducten van het merk Carrefour: gezonde snacks, flesjes water…

  • Exclusieve Fan Experiences rond de Rode Duivels: een verplaatsing met de officiële teambus van de Rode Duivels, trainingssessie met de staff van Roberto Martinez in het trainingscentrum in Tubeke…

Verschillende clubs hebben al exclusieve artikelen en belevenissen besteld: waaronder voetballen en TV-toestellen, maar ook de mogelijkheid om gedurende de hele dag de officiële spelersbus van de Rode Duivels te gebruiken.

Hoe gaat deze steunactie concreet te werk? 

  • Van 5 mei t.e.m 12 juli 2021 ontvangen klanten een steuncode per aankoopschijf van €20 en bij aankoop van deelnemende producten in hun Carrefour-winkel of op carrefour.eu.  

  • Klanten kunnen de QR-code scannen of de steuncode (onder de QR-code) voor 16/8/21 ingeven op de website en zo een amateurclub naar keuze steunen.

Dankzij de steuncodes kunnen clubs sportuitrusting, elektronica, voeding en zelfs exclusieve ervaringen met de Rode Duivels bestellen.

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.