Carrefour en Decathlon bundelen hun krachten: een reeks Decathlon-producten nu verkrijgbaar in de Hypermarkten Carrefour

Maandag 11 mei 2020- Carrefour België en Decathlon slaan de handen in elkaar om een selectie Decathlon-producten in de Hypermarkten Carrefour aan te bieden. De producten zijn een perfecte aanvulling op het assortiment van Carrefour. Deze samenwerking kwam er naar aanleiding van de coronacrisis en zal ondanks de geleidelijke afbouw van de coronamaatregelen verdergezet worden. Carrefour wil haar klanten op die manier aanzetten om te blijven sporten.

Klanten die tijdens de coronacrisis willen sporten hebben daarvoor niet altijd de nodige benodigdheden in huis. Carrefour en Decathlon hebben besloten dit te verhelpen. De klanten van de retailer kunnen vanaf deze week enkele vlaggenschipproducten van Decathlon ontdekken en kopen in alle Hypermarkten Carrefour: een stevig voetbaldoel of een compacte basketbalpaal, ideaal om thuis in vorm te blijven.

Carrefour is verheugd om sportartikelen aan te bieden aan haar klanten voor wie sportbeoefening vaak synoniem staat voor welzijn en evenwicht in deze bijzondere tijden. De artikelen zullen regelmatig veranderen om een brede waaier aan producten te kunnen bieden. De samenwerking met Decathlon verloopt vlot en biedt mooie perspectieven voor de toekomst. Decathlon hielp Carrefour België ook bij de ontwikkeling van haar nieuwe webshop non-food.

Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, één van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer dan 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, telt Carrefour nu 12 200 winkels in meer dan 30 landen. 

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.eu/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.