Carrefour en Decathlon bundelen hun krachten: een reeks Decathlon-producten nu verkrijgbaar in de Hypermarkten Carrefour

11 mei 2020- Carrefour België en Decathlon slaan de handen in elkaar om een selectie Decathlon-producten in de Hypermarkten Carrefour aan te bieden. De producten zijn een perfecte aanvulling op het assortiment van Carrefour. Deze samenwerking kwam er naar aanleiding van de coronacrisis en zal ondanks de geleidelijke afbouw van de coronamaatregelen verdergezet worden. Carrefour wil haar klanten op die manier aanzetten om te blijven sporten.

Klanten die tijdens de coronacrisis willen sporten hebben daarvoor niet altijd de nodige benodigdheden in huis. Carrefour en Decathlon hebben besloten dit te verhelpen. De klanten van de retailer kunnen vanaf deze week enkele vlaggenschipproducten van Decathlon ontdekken en kopen in alle Hypermarkten Carrefour: een stevig voetbaldoel of een compacte basketbalpaal, ideaal om thuis in vorm te blijven.

Carrefour is verheugd om sportartikelen aan te bieden aan haar klanten voor wie sportbeoefening vaak synoniem staat voor welzijn en evenwicht in deze bijzondere tijden. De artikelen zullen regelmatig veranderen om een brede waaier aan producten te kunnen bieden. De samenwerking met Decathlon verloopt vlot en biedt mooie perspectieven voor de toekomst. Decathlon hielp Carrefour België ook bij de ontwikkeling van haar nieuwe webshop non-food.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.