Carrefour Express Mol Ezaart overgenomen door medewerker van de winkel

De Express buurtwinkel Mol Ezaart werd zopas overgenomen door Lukas Ohnenik, een medewerker van de winkel sinds de opening in 2015. Samen met zijn vriendin Wendy Delaet wil de nieuwe franchisepartner de winkel verder doen evolueren en zo nóg klantgerichter maken. De overname komt ruim een jaar na het plotse overlijden van de vorige uitbater.

De nieuwe franchisepartner Lukas Ohnenik was al van bij de opening van de Express in 2015 aan de slag in de winkel. Hij heeft veel ervaring opgedaan om de winkel te kunnen beheren en de klanten te bekoren. Na het onverwachte overlijden van Dirk d’Heer, de vroegere uitbater van de winkel in 2019, groeide de wens om zijn carrière en nieuwe wending te geven. Zo besliste hij om zelf winkelverantwoordelijke te worden en in de voetsporen te treden van zijn voormalige chef.

Lukas en zijn vriendin Wendy hebben grootse plannen om de winkel verder uit te bouwen en de klant meer dan ooit centraal te plaatsen. Een van de eerste concrete stappen? De renovatie van de winkel die in augustus afgerond zou moeten zijn.

Een ruim assortiment, verse voeding, groenten en fruit, bakkerij en een gemotiveerde uitbater blijven de speerpunten van de winkel. De klant vindt er alles voor een volwaardig ontbijt, maar ook zoete tussendoortjes en desserts en kant-en-klare maaltijden. Het accent ligt op gezonde en verse voeding.

Daarnaast vindt men ook het basisassortiment voor dagelijkse boodschappen (verse beenhouwerij en gevogelte, vis, charcuterie, kaas, yoghurt, verse groenten en fruit, sauzen en specerijen, droge voeding, dranken, babyverzorging, schoonmaakproducten & wasmiddelen, parfumerie, afdeling dieren, tabak).

Franchisepartners:
Lukas Ohnenik
Wendy Delaet

Adres:
Ezaart 86/1
2400 Mol

Openingsuren:
Van maandag tot vrijdag van 7 tot 20 uur en op zondag van 8 tot 20 uur

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.