Carrefour Express opent in Haaltert met verrassende slagerij en uitgebreide openingsuren

Haaltert, 17 juli 2024 – Haaltert stond al even te popelen voor de opening van de nieuwe Carrefour buurtwinkel. Vandaag is het eindelijk zover: om 7 uur gingen de deuren van Carrefour Express Haaltert voor het eerst wagenwijd open. Onder meer het enorme aantal sollicitanten bewijst dat het lokale enthousiasme groot is.

Indrukwekkende verbouwingen

“Maar liefst 104 sollicitaties liepen de voorbije 2 maanden binnen”, zegt de franchisepartner van de nieuwe Carrefour Express. “De centrale ligging, vlak bij het station van Ede, speelde ongetwijfeld een grote rol. Zo zagen veel pendelaars en inwoners ons spandoek met de sollicitatie-oproep, en ook onze indrukwekkende en snelle verbouwingen. Die waren cruciaal om medewerkers aan te trekken, maar zeker ook om de nieuwsgierigheid van onze toekomstige klanten aan te wakkeren.”

Leentje De Vleesschouwer wordt het gezicht van de Express in Haaltert. “Voor de uitbating van een nieuwe winkel vissen we bij voorkeur in een ervaren talentvijver”, aldus de franchisepartner. “Zo laten we ons vakmanschap – het toverwoord bij Carrefour – optimaal doorstromen. Leentje deed 4 jaar ervaring op in verschillende Carrefour-winkels en baatte anderhalf jaar een Carrefour Market uit. Ze is helemaal klaar om als winkelcoördinator in Haaltert de volgende stap in haar carrière te zetten.”

“Op elk uur van de dag zal een ervaren medewerker aanwezig zijn om onze klanten, die het soms erg druk hebben, snel en vlot te helpen.” ​ Leentje De Vleesschouwer, Carrefour Express Haaltert

Op het ritme van pendelaars én buurtbewoners

De openingsuren van de nieuwe buurtwinkel zijn helemaal afgestemd op het ritme van de pendelaars. En ook de andere klanten zullen de vruchten plukken van die flexibiliteit. “We gaan iedere werkdag open om 7 uur en gaan door tot 20 uur”, zegt Leentje De Vleesschouwer. “Op elk uur van de dag zal een ervaren medewerker aanwezig zijn om onze klanten, die het soms erg druk hebben, snel en vlot te helpen.”

In het aanbod van de nieuwe Carrefour valt vooral de slagerij op. Haaltert is de eerste Carrefour Express met een volledig uitgeruste slagerij van Buurtslagers. Dat betekent dat je er naast varken, gevogelte, rund en zelfs wild ook verse kant-en-klare maaltijden en bijgerechten zult vinden. Ook voor een vers broodje of frisse lunchsalade ben je er aan het juiste adres. Daarmee speelt de winkel in op de noden van pendelaars en andere mensen die vroeg uit de veren moeten of vaak de baan op gaan.

Maar ook wie minder gehaast is, zal zich thuis voelen in de Carrefour Express van Haaltert. Met onder meer een grote parking en een aangename, moderne inrichting is het een echte buurtwinkel. “Onze medewerkers zullen de eerste weken bovendien actief vragen naar feedback van de klanten om zo dat buurtwinkelgevoel verder aan te scherpen”, besluit Leentje. 

Praktisch

  • Adres: Huytstraat 2, 9450 Haaltert
  • Openingstijden: maandag-vrijdag van 7 tot 20 uur / zaterdag van 8 tot 19 uur / zondag van 8 tot 18 uur
  • Mailadres haaltert@vlretail.be
Siryn Stambouli

Siryn Stambouli

Woordvoerder, Carrefour

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.