Carrefour Express van Dendermonde opent opnieuw de deuren

Deze week opende de buurtwinkel aan de Donckstraat 1 opnieuw de deuren voor de klanten. De winkel volgt het laatste winkelconcept van Carrefour Express, waarin een aangenaam kader gecreëerd werd dat gericht is op winkelcomfort. Het assortiment is breed en nog meer aangepast aan de behoeften van de klanten en de nieuwe consumptietrends.

Winkelen in alle comfort

De Express van Dendermonde onderging een grondige metamorfose om het winkelen sneller en aangenamer te maken. De gezellige verlichting, de zachte kleuren van de herschilderde muren en de vrijgemaakte ramen zorgen bovendien voor een aangename sfeer. Dankzij de lage meubels heeft de klant een volledig overzicht over de verschillende afdelingen.

Een vernieuwd assortiment aangepast aan de veranderende behoeften van de klant

Het vernieuwde winkelconcept biedt een antwoord op de veranderende behoeften en verwachtingen van de klanten en hun consumptiegewoonten. Versheid, kwaliteit en authentieke smaken staan voorop. Het aanbod speelt in op de trends van het moment. Zo is er een bijzondere aandacht voor Bio-producten en vindt de klant o.m. een assortiment aan noten in bulk.

De vernieuwde Carrefour Express-buurtwinkel biedt een aantal diensten, zoals brood en koffiekoeken die meerdere keren per dag ter plaatse gebakken worden, versgeperst sinaasappelsap, vers bereide koffie, de verkoop van iTunes- & telefoonkaarten en een keuze aan bloemen.

Respect voor de planeet

Bij de nieuwe inrichting werd ook aan het milieu gedacht. Dankzij de nieuwe ledverlichting wordt het energieverbruik aanzienlijk verminderd.

Carrefour Express van Dendermonde: concreet

De vernieuwde Carrefour Express Dendermonde Donck ligt aan de Donckstraat 1 in 9200 Dendermonde.

Openingsuren:
Van maandag tot woensdag van 7u30 tot 20 uur, donderdag gesloten, op vrijdag en zaterdag van 7u30 tot 20 uur en op zon- en feestdagen van 8 tot 20 uur.

Franchisepartner:
Pieter Muys

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.