Carrefour Express van Dendermonde opent opnieuw de deuren

Deze week opende de buurtwinkel aan de Donckstraat 1 opnieuw de deuren voor de klanten. De winkel volgt het laatste winkelconcept van Carrefour Express, waarin een aangenaam kader gecreëerd werd dat gericht is op winkelcomfort. Het assortiment is breed en nog meer aangepast aan de behoeften van de klanten en de nieuwe consumptietrends.

Winkelen in alle comfort

De Express van Dendermonde onderging een grondige metamorfose om het winkelen sneller en aangenamer te maken. De gezellige verlichting, de zachte kleuren van de herschilderde muren en de vrijgemaakte ramen zorgen bovendien voor een aangename sfeer. Dankzij de lage meubels heeft de klant een volledig overzicht over de verschillende afdelingen.

Een vernieuwd assortiment aangepast aan de veranderende behoeften van de klant

Het vernieuwde winkelconcept biedt een antwoord op de veranderende behoeften en verwachtingen van de klanten en hun consumptiegewoonten. Versheid, kwaliteit en authentieke smaken staan voorop. Het aanbod speelt in op de trends van het moment. Zo is er een bijzondere aandacht voor Bio-producten en vindt de klant o.m. een assortiment aan noten in bulk.

De vernieuwde Carrefour Express-buurtwinkel biedt een aantal diensten, zoals brood en koffiekoeken die meerdere keren per dag ter plaatse gebakken worden, versgeperst sinaasappelsap, vers bereide koffie, de verkoop van iTunes- & telefoonkaarten en een keuze aan bloemen.

Respect voor de planeet

Bij de nieuwe inrichting werd ook aan het milieu gedacht. Dankzij de nieuwe ledverlichting wordt het energieverbruik aanzienlijk verminderd.

Carrefour Express van Dendermonde: concreet

De vernieuwde Carrefour Express Dendermonde Donck ligt aan de Donckstraat 1 in 9200 Dendermonde.

Openingsuren:
Van maandag tot woensdag van 7u30 tot 20 uur, donderdag gesloten, op vrijdag en zaterdag van 7u30 tot 20 uur en op zon- en feestdagen van 8 tot 20 uur.

Franchisepartner:
Pieter Muys

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo, Deliveroo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep. Met een multi-format netwerk van meer dan 13.000 winkels in meer dan 40 landen is de Carrefour Groep een van 's werelds grootste food retailers. Carrefour behaalde in 2021 een omzet van 81,2 miljard euro. Zijn netwerk van geïntegreerde winkels biedt werk aan meer dan 320.000 mensen die ertoe bijdragen dat Carrefour wereldleider wordt in de overgang naar voeding voor iedereen, door elke dag kwaliteitsvoeding aan te bieden, overal toegankelijk en tegen een redelijke prijs. In totaal werken er wereldwijd meer dan 500.000 mensen onder de vlag van Carrefour.

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.be/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.