Carrefour: "Extra feest, kleine prijzen"✨Een eindejaarscampagne dicht bij de Belgen

Zaventem, 13 december 2022 - De eindejaarsfeesten zijn een moment waar alle Belgen naar uitkijken. Carrefour is zich bewust van hun bezorgdheid en van het feit dat hun koopkracht onder druk staat door de inflatie en de energie crisis. Het is in deze context dat Carrefour heeft gekozen om aan te tonen dat iedereen kan genieten van de feestdagen en zichzelf kan verwennen zonder je blauw te betalen.

Voor de tv-reclame nodigde Carrefour mensen uit heel België uit om te laten zien hoe extra feestelijkheden voor hen waren. En om 100% authentiek te zijn, moesten we verder gaan dan het klassieke castingbureau en echte Belgen ontmoeten: verpleegsters, vriendengroepen, dierenliefhebbers... Om alles nog dichter bij de mensen te brengen, werd de TV-spot ook effectief bij hen thuis of op de werkplek opgenomen.

Het resultaat is een eenvoudige, uit het leven gegrepen TVC met veel humor en tederheid. Authentieke momenten zoals we die straks allemaal zullen delen op sociale media. Uiteraard herkennen we in beeld de producten van het merk Carrefour, die ervoor zorgen dat we samen extra feest kunnen vieren aan kleine prijzen.

Heerlijke feesten tegen lage prijzen dankzij het EXTRA assortiment

Carrefour onderscheidt zich het hele jaar door door zijn assortiment eigen merken: kwaliteitsproducten die gemiddeld 30% goedkoper zijn dan nationale merken: Carrefour Classic, Carrefour BIO, Carrefour Sélection en Carrefour EXTRA. 

Voor ExtraOrdinaire feesten heeft Carrefour een assortiment feestelijke producten tegen lage prijzen ontwikkeld. Bereide gerechten, desserts en uitzonderlijke producten. Om de voorbereidingen te vergemakkelijken, of om een beetje extra toe te voegen aan zelfgemaakte gerechten.

Hier volgt een overzicht van het Carrefour EXTRA* assortiment dat eind 2022 beschikbaar is: 

"Extra feest, kleine prijzen" met uitzonderlijke families

In de tv-reclame verschijnt een groep vrienden uit Gooreind: Femke Vermeiren, Chris Hofmans, Kathy Teugels, Heidi Elst, Darco Driessens, Wout Van den Heuvel, Valery Bellens.

De hele familie Sevenants-Adesanya kwam bijeen in Willebroeck voor het eindejaarsfeest, met de kleinkinderen, ouders en grootouders: Francine VandenBerghe, Annie Hasaerts, Viviane Scheltens, Debbie Sevenants, Jason Adesanya, Riann Sevenants, Amalia Sevenants.

En omdat deze momenten ook onder collega's worden gevierd, was het toen de beurt aan de verpleegkundigen van het verpleeghuis Boterlaarhof in Antwerpen om zich te verzamelen rond traditionele cougnous. Proficiat aan het hele team: Henry Sweelssen, Wendy Van den Eynde, Kimberley Van Lievendael, Karen Van Waes, Ilham Sayed en Inge Peeters.

Een 360-campagne: TV, Social Media, Bannering, OOH en DOOH

Gedurende de hele maand december en tot begin januari heeft de samen met Publicis geproduceerde campagne een feestelijke look & feel die beschikbaar is op TV, Social Media, bannering, OOH en DOOH, alsook in de media van Carrefour zoals folders, Carrefour Food magazine, dekzeilen... Om het plaatje compleet te maken worden in een reeks radiospots ook de paradepaardjes van het merk Carrefour tegen aantrekkelijke prijzen onder de aandacht gebracht.

*zolang de voorraad strekt.

Aurélie Gerth

Woordvoerster, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.