Carrefour Hypermarket vergoedt klanten 5x het verschil op back-to-school-benodigdheden

Evere, 16 augustus 2022 - Om haar  klanten een terugkeer naar school te bieden tegen de beste prijs en toegankelijk voor iedereen, controleert Carrefour elke dag de marktprijzen. Daarnaast voert Carrefour een actie om de koopkracht van haar klanten te versterken: van 27 juli tot 5 september kunnen klanten die elders een product goedkoper hebben gekocht, vragen om 5x het verschil terug te krijgen.

Deze actie, die al 5 jaar bestaat en elk jaar in de Carrefour Hypermarkten loopt, zal ook in oktober op speelgoed plaatsvinden om altijd het beste voor iedereen toegankelijk te maken en aan  de beste prijs.

Deze actie is geldig voor alle items in de folder (exclusief telefonie en televisie). Het verschil tussen de werkelijk betaalde prijs in een van de Carrefour Hypermarkten en de lagere prijs aangeboden door een concurrerend aanbod, zal 5x terugbetaald worden in Bonuspunten op de Carrefour Bonuskaart.

Onder welke voorwaarden?

Om in het kader van deze actie te genieten van een terugbetaling in bonuspunten, wordt rekening gehouden met de prijs die de klant daadwerkelijk in de Carrefour Hypermarkt-winkels heeft betaald, evenals met de prijs voorgesteld door een concurrerend aanbod in een fysieke folder die geldig is op het moment van de aankoop en die noodzakelijkerwijs lager moet zijn dan de werkelijk betaalde prijs op vertoon van het kassaticket van een hypermarkt. Deze aanbieding is dus niet van toepassing op artikelen die op internet te koop zijn.

Om van deze aanbieding te genieten, moet u ook aandachtig zijn, aangezien deze alleen van toepassing is op perfect identieke nieuwe producten of gebundelde aanbiedingen.

De aanvraag tot terugbetaling moet binnen 14 werkdagen na aankoop gebeuren.

De actie is geldig binnen een straal van 20 km in België van elke Carrefour Hypermarkt van 27 juli tot 5 september 2022.

Het verschil wordt slechts één keer teruggestort op de Carrefour bonuskaartwetende dat 1€ gelijk staat aan 100 bonuspunten.

Voor meer informatie, ga naar Carrefour.be of in de winkel.

https://www.carrefour.be/nl/folder.html?foldername=Voordelig_terug_naar_school!&pubId=9dab8e6b#6

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo, Deliveroo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep. Met een multi-format netwerk van meer dan 13.000 winkels in meer dan 40 landen is de Carrefour Groep een van 's werelds grootste food retailers. Carrefour behaalde in 2021 een omzet van 81,2 miljard euro. Zijn netwerk van geïntegreerde winkels biedt werk aan meer dan 320.000 mensen die ertoe bijdragen dat Carrefour wereldleider wordt in de overgang naar voeding voor iedereen, door elke dag kwaliteitsvoeding aan te bieden, overal toegankelijk en tegen een redelijke prijs. In totaal werken er wereldwijd meer dan 500.000 mensen onder de vlag van Carrefour.

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.be/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.