Carrefour Hypermarkt Brugge B-Park in een nieuw jasje

Brugge, 11 juli 2024 – De Carrefour hypermarkt Brugge B-Park zit in een nieuw jasje. Centraal in de vernieuwing staat het engagement om de winkelervaring, toegankelijkheid en service continu te blijven verbeteren. Naar aanleiding van de herinrichting kunnen klanten van 11 tot 21 juli bovendien hun slag slaan dankzij een folder met aanbiedingen en promo’s.

Een winkelervaring die nog meer ontzorgt

 • Vroeger open: klanten kunnen nu elke dag al vanaf 8 uur terecht in de Carrefour Hypermarkt Brugge B-Park. Dat is een half uur vroeger dan voorheen. Het voordeel: klanten hebben zo een extra optie om hun boodschappen af te stemmen op hun dagelijkse routine. 
 • Ruimere gangpaden: om een comfortabele winkelervaring te garanderen, zijn de gangpaden breder gemaakt. Zo kunnen klanten zich nog vlotter met hun winkelkar verplaatsen in de winkel, zelfs op drukke momenten. 
 • Promotiezones: via nog duidelijker gemarkeerde gebieden in de winkel springt elke speciale aanbieding of actie in het oog. 
 • E-commerce en Drive: de hypermarkt biedt nu toegang tot het ruimste assortiment in de regio via online bestellingen.

Een uitgebreid aanbod met voor elk wat wils

 • Sushistand met nieuwe gerechten: de populaire sushistand biedt nu ook verse wok- en Aziatische gerechten aan voor een almaar grotere keuze aan gezonde én lekkere opties. 
 • Lunchtime Corner: aan de ingang van de winkel maakt deze nieuwe afdeling het makkelijk voor klanten om snel een lekkere, gezonde en verse maaltijd te scoren tijdens hun lunchpauze. 
 • Nieuwe assortimenten: nog meer lokale specialiteiten, een breder Italiaans gamma en Maghreb- en halalproducten, een groter aanbod veggie- en vegan-opties én een ruimere selectie gekoelde groenten voor kraakverse kwaliteit. 
 • Vernieuwde vis- en traiteurafdeling: dankzij een upgrade biedt de vis- en traiteurafdeling nu een nog breder scala aan kwalitatieve producten.

Een moderne en duurzame winkelomgeving 

 • Duurzame koeling: de diepvries- en koelkastmeubelen zijn volledig vernieuwd met CO2-gekoelde installaties en deuren om energie te besparen en de impact op het klimaat te verlagen. 
 • Gemoderniseerde parfumerie: dankzij een facelift biedt de parfumerieafdeling een aangename winkelervaring voor klanten die op zoek zijn naar hoogwaardige én betaalbare beautyproducten. 

Praktisch

 • Adres: Blankenbergsesteenweg 420, 8000 Brugge
 • Openingstijden: elke dag, van 8 tot 20 uur (op vrijdag tot 21 uur)
Siryn Stambouli

Siryn Stambouli

Spokesperson, Carrefour

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.