Carrefour is genomineerd voor de Foreign Investment of the Year Trophy 2022

  • Flanders Investment & Trade (FIT), het Vlaams agentschap voor internationaal ondernemen  organiseert op 22 maart de 10de editie van de Foreign Investment Trophy

  • Naast Carrefour (Frankrijk) zijn nog 3 andere bedrijven genomineerd voor de Foreign Investment Trophy 2022: Aviko (Nederland), Daikin Europe (Japan) en Volvo Cars (Zweden)

  • Stemmen op de kandidaten kan via deze link: www.foreigninvestmenttrophy.be 

Deze 4 buitenlandse bedrijven die recent geïnvesteerd hebben in Vlaanderen maken op dinsdag 22 maart kans op de Foreign Investment of the Year Trophy 2022 tijdens de 10de verjaardagseditie.

Deze ceremonie vindt plaats in Technopolis in Mechelen in aanwezigheid van Vlaams minister-president Jan Jambon. Naast de Foreign Investment of the Year Trophy 2022 reikt FIT nog twee andere trofeeën uit waaronder de Lifetime Achievement Trophy die uitgereikt zal worden aan een buitenlands bedrijf dat al jaren trouw investeert in Vlaanderen.

4 genomineerden voor de Foreign Investment of the Year Trophy 2022

Carrefour werd genomineerd in het kader van haar nieuwe Atelier Eclair-site in Ternat.

Carrefour investeerde 28 miljoen euro om haar bakkerijdivisie Atelier Eclair naar Ternat te verhuizen. Daar werd een ultramoderne site gebouwd om de knowhow te verbeteren en te experimenteren met nieuwe ideeën en recepten. De investering in Ternat is goed voor ruim 20 extra jobs

Deze site zal instaan voor alle taarten en gebakken die in de Belgische Carrefour-winkelrekken verschijnen zijn. Deze producten dragen het label ‘Made in Belgium’ en spelen een vaste rol in de transitie naar duurzamere voeding waar Carrefour op inzet

In de toekomst hoopt Carrefour op dezelfde site ook een opleidingscentrum te openen voor aspirant-patissiers.

Meer informatie over de investering van Carrefour kan u vinden op: https://www.foreigninvestmenttrophy.be/nl/carrefour 

Over FIT

FIT (Flanders Investment & Trade) is een overheidsinstelling voor internationaal ondernemen in Vlaanderen die duurzaam internationaal ondernemen in Vlaanderen promoot. FIT ondersteunt bedrijven in hun internationale projecten en brengt hen in contact met buitenlandse investeerders. Bedrijven kunnen ook vertrouwen op de lokale en internationale netwerken van het bureau en maken kans op financiële ondersteuning.

Vergeet niet op Carrefour te stemmen via deze link: www.foreigninvestmenttrophy.be 

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.