Carrefour-klanten beleven een duivelse Improvi’zomer dankzij de nieuwe campagne rond de Rode Duivels en de Red Flames

De zomer van 2020 zal er heel anders uitzien dan de andere zomers: verre reizen, festivals en grote feesten zullen we moeten missen. Dat wil niet zeggen dat de zomer niet fijn zal zijn, integendeel. Met een beetje improvisatie maken we van deze zomer een ongezien feest! Meer dan ooit hebben we nood aan verbondenheid. Daarom lanceert Carrefour op woensdag 17 juni haar grote zonnige Improvi’zomer-campagne. Ze benadrukt de Belgitude, met gezelschapsspellen, wedstrijden en promoties op Belgische producten.

Het plannen van vrijetijdsactiviteiten zal deze zomer een andere aanpak vragen. Om haar klanten te helpen genieten van mooie geïmproviseerde momenten met hun dierbaren, zal Carrefour vanaf 17 juni een wekelijkse promotie aanbieden voor een Belgisch product, rechtstreeks gericht op gezelligheid. Zo is er bijvoorbeeld een extra korting op de aankoop van een tweede bbq-pakket en kunnen klanten hun plannen voor etentjes gemakkelijk aanpassen om op het laatste moment vrienden of familie uit te nodigen.

Samen spelen, samen winnen. Meer dan ooit.

Tegelijkertijd pakt Carrefour uit met gezelschapsspellen in de unieke kleuren van de Belgian Red Devils & Flames: de kleuren die ons allemaal verbinden. Samen spelen is iets wat ons dichter bij elkaar brengt. Het is iets wat ons verbindt. Carrefour rolt een op en top Belgische actie uit. De samenwerking tussen Carrefour, Cartamundi, de RBFA en Sportizon zorgt ervoor dat de actie in België is bedacht, ontwikkeld en geproduceerd. Dat vindt Carrefour heel belangrijk. Meer dan ooit.

Carrefour heeft in de actie alle topspellen ter wereld samengebracht met alle topvoetballers. Die spellen kunnen fans verzamelen door middel van een Fanpack. Per aankoopschijf van 20 euro krijgt de klant een Fanpack. Daarin zitten telkens drie soorten kaarten:

  • Met één spelkaart verzamelen de klanten het superleuke en exclusieve Belgian Red Devils & Flames Wie-is-het®-kaartspel.
  • Daarnaast zijn er ook de enige echte Belgian Red Devils & Flames-speelkaarten met leuke foto’s van onze Duivels en Flames. Speelkaarten zijn het oudste en meest verspreide spel ter wereld en verbinden alle generaties.
  • Er is ook een kaart die fans dichter bij hun grote voetbalhelden brengt op een virtuele manier.

In veel Fanpacks zit een Goal-kaart. Met die kaart kunnen fans voor slechts 1,99 euro een van de maar liefst zes andere gezelschapsspellen kopen in een uniek duivels jasje.

  • Het wereldberoemde Dobble® stelt de reactiesnelheid van alle kids op de proef.
  • Droom weg bij memorabele momenten uit de Belgische voetbalgeschiedenis met het Monopoly Deal®-kaartspel.
  • Een speciaal ontworpen Kwartet en Domino laat de jongste fans op een leuke manier kennismaken met gezond eten.
  • Wie wil uitpakken met zijn of haar grenzeloze voetbalkennis speelt het Trivial Pursuit®-kaartspel.
  • Als klap op de spellenvuurpijl heeft Carrefour het wereldberoemde UNO®-spel in een exclusief en uniek duivels jasje gestoken. En ook SKIP-BO® zit in een duivels jasje; een spannend familiespel waarbij een speler als eerste al zijn kaarten moet kwijtspelen.

Uren speelplezier voor iedereen gegarandeerd. De klanten kunnen de mooie momenten die deze spellen hun bezorgen op sociale media delen met de hashtag #CARREFOURBELGIUM.

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.