Carrefour lanceert de Job Tasting Days om 250 nieuwe collega’s te vinden in heel België

Gezochte profielen: winkelmedewerkers voor verkoop, voorraadbeheer en advies, assistenten en managers

Brussel, 16 augustus 2023Carrefour België lanceert de "Job Tasting Days Tour", ontmoetingen in haar winkels om nieuwe collega’s te vinden. Het bedrijf is op zoek naar bijna 250 profielen om haar teams in heel België te versterken. ​

"We zijn momenteel op zoek naar heel wat nieuwe collega’s om onze winkelteams te versterken,” bevestigt Tristan De Wree, Manager Recruitment & Internal Mobility bij Carrefour België. “Met de Job Tasting Days maken we van een traditioneel sollicitatiegesprek een aangename gelegenheid, waarbij de kandidaten zich kunnen onderdompelen in de werkomgeving van Carrefour.”

Openstaande vacatures in de winkel

Carrefour is actief op zoek naar gemotiveerde kandidaten voor haar winkels in heel België. De supermarktketen heeft dan ook vacatures voor een brede waaier aan functies, gaande van receptie, verkoop in de versafdeling of in de bakkerij, winkelorganisatie, over bevoorrading en voorraadbeheer, klantenadvies, tot assistent- en managementfuncties. Carrefour zoekt kandidaten die bij voorkeur al wat ervaring hebben met klantencontacten, die belang hechten aan netheid en orde en die servicegericht zijn. En die enthousiast zijn om door te groeien binnen een dynamische organisatie.

Een interactieve en leerrijke ontmoeting

Met de Job Tasting Days wil Carrefour potentiële kandidaten een interactieve en informatieve sollicitatie-ervaring bieden. Zo raken ze vertrouwd met de bedrijfscultuur en de activiteiten van Carrefour en kunnen ze de openstaande vacatures ontdekken.

Tussen 18 augustus en 20 september 2023 organiseert Carrefour informele ontmoetingen in 17 winkels in België om sollicitanten in een aangenaam kader haar manier van werken te leren kennen. Kandidaten kunnen er informeel kennismaken met hun toekomstige collega’s, al hun vragen stellen en proeven van de meest kenmerkende producten van het merk Carrefour.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven door het online formulier in te vullen. Via deze link vinden ze alle openstaande vacatures in de verschillende winkels.


Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.