Carrefour lanceert de Christmas on Tour : Feest op jouw manier met cadeaus voor iedereen

Evere, 20 december 2021 - In de aanloop naar de feestdagen organiseren de teams van Carrefour de Christmas on Tour, een solidariteitsactie om gezinnen te steunen die getroffen zijn door de overstromingen en de gezondheidscrisis. Afgelopen juli organiseerde Carrefour een solidariteitsactie en zamelde 471.345 euro in voor de slachtoffers van de overstromingen. Voor het einde van het jaar schenkt het bedrijf 15.000 euro aan geschenken en cadeaucheques die door Belgische beroemdheden zullen worden uitgedeeld aan partnerverenigingen. Om niemand te vergeten aan het einde van het jaar, hebben de Carrefour-teams besloten om de Christmas on Tour uit te breiden door geschenken te schenken aan alle behoeftigen.

Christmas on Tour: Feest op jouw manier met cadeaus voor iedereen

Op 18, 19, 20 en 21 december 2021 zal het voertuig Christmas on Tour cadeaus van verschillende hypermarkten vervoeren. De winkels van Evere, Oudergem, Mont-Saint-Jean, Bergen, Wépion, Fléron, Boncelles, Bomerée en Zemst nemen deel aan de actie en stellen honderden geschenken ter beschikking.

Belgische beroemdheden verzamelen en bieden de geschenken aan

De persoonlijkheden, Jean-Michel Zecca en Maliciadorable, David Antoine, Kylian Hazard, Michiel Callebaut, Céline Dept en Julie Taton, zullen alle pakketten in de deelnemende Carrefour-winkels verzamelen en ze aan de partnerverenigingen overhandigen. Deze verenigingen zullen ook ontmoetingen organiseren met gezinnen die een magische kerst nodig hebben en verdienen.

Christmas on Tour schema

Alle bezoeken van de persoonlijkheden zullen 's ochtends plaatsvinden in de hypermarkten van de aangegeven steden:

  • Zaterdag 18/12/2021: Kylian Hazard, Céline Dept en Michiel Callebaut in Zemst 

  • Zondag 19/12/2021 : David Antoine in Oudergem en Bergen

  • Maandag 20/12/2021 : 

    • Jean-Michel Zecca in Mont-Saint-Jean en Fléron

    • Malicia in Boncelles

  • Dinsdag 21/12/2021 : Julie Taton in Evere en Wépion

Contacteer ons
Aurélie Gerth Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour
Aurélie Gerth Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour
Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, één van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer dan 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, telt Carrefour nu 12 200 winkels in meer dan 30 landen. 

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.eu/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.