Carrefour lanceert de Christmas on Tour : Feest op jouw manier met cadeaus voor iedereen

Evere, 20 december 2021 - In de aanloop naar de feestdagen organiseren de teams van Carrefour de Christmas on Tour, een solidariteitsactie om gezinnen te steunen die getroffen zijn door de overstromingen en de gezondheidscrisis. Afgelopen juli organiseerde Carrefour een solidariteitsactie en zamelde 471.345 euro in voor de slachtoffers van de overstromingen. Voor het einde van het jaar schenkt het bedrijf 15.000 euro aan geschenken en cadeaucheques die door Belgische beroemdheden zullen worden uitgedeeld aan partnerverenigingen. Om niemand te vergeten aan het einde van het jaar, hebben de Carrefour-teams besloten om de Christmas on Tour uit te breiden door geschenken te schenken aan alle behoeftigen.

Christmas on Tour: Feest op jouw manier met cadeaus voor iedereen

Op 18, 19, 20 en 21 december 2021 zal het voertuig Christmas on Tour cadeaus van verschillende hypermarkten vervoeren. De winkels van Evere, Oudergem, Mont-Saint-Jean, Bergen, Wépion, Fléron, Boncelles, Bomerée en Zemst nemen deel aan de actie en stellen honderden geschenken ter beschikking.

Belgische beroemdheden verzamelen en bieden de geschenken aan

De persoonlijkheden, Jean-Michel Zecca en Maliciadorable, David Antoine, Kylian Hazard, Michiel Callebaut, Céline Dept en Julie Taton, zullen alle pakketten in de deelnemende Carrefour-winkels verzamelen en ze aan de partnerverenigingen overhandigen. Deze verenigingen zullen ook ontmoetingen organiseren met gezinnen die een magische kerst nodig hebben en verdienen.

Christmas on Tour schema

Alle bezoeken van de persoonlijkheden zullen 's ochtends plaatsvinden in de hypermarkten van de aangegeven steden:

  • Zaterdag 18/12/2021: Kylian Hazard, Céline Dept en Michiel Callebaut in Zemst 

  • Zondag 19/12/2021 : David Antoine in Oudergem en Bergen

  • Maandag 20/12/2021 : 

    • Jean-Michel Zecca in Mont-Saint-Jean en Fléron

    • Malicia in Boncelles

  • Dinsdag 21/12/2021 : Julie Taton in Evere en Wépion

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.