Carrefour lanceert een assortiment EXTRAordinaire producten voor de feestdagen

Evere, 7 december 2021 - De temperaturen dalen en de kerstverlichting betovert onze straten: we tellen officieel af naar de feestdagen! Ter gelegenheid daarvan stelt Carrefour België een nieuw productassortiment voor dat speciaal gewijd is aan de eindejaarsfeesten. Het Carrefour Extra eindejaars-assortiment bestaat uit 200 referenties, van kant-en-klare maaltijden tot uitzonderlijke producten, en volgt de positionering van het merk Extra: gastronomische kwaliteitsproducten tegen lage prijzen... niet alleen voor in het dagdagelijkse leven, maar nu ook voor EXTRAordinaire gelegenheden. Dit jaar vereenvoudigt Carrefour de voorbereidingen voor de feestdagen zonder afbreuk te doen aan de smaak!

Truffels en feestelijke vormen in de kijker

Zoals elk jaar doet Carrefour Belgium haar uiterste best om haar klanten tijdens de eindejaarsfeesten producten aan te bieden die de sterren van de avond zijn. Voor een trendy menu in 2021 zetten wij in op truffels... in alle vormen! Of het nu gaat om een subtiele toets truffelolie of truffelzout om je gerechten op te fleuren of hapjes met truffel en ham om te delen als aperitief... Er is voor elk wat wils. 

En omdat zelfs de grootste liefhebbers van de eenvoudige keuken kiezen voor een magische toets op hun feestmenu, heeft Carrefour een reeks heerlijke producten voorzien en dat in leuke en seizoensgebonden vormen. Bladerdeeg met spinazie en gerookte zalm in de vorm van een kerstboom als voorgerecht, stervormige kaaskroketten met truffeltapenade bij het hoofdgerecht of een dessert van roomijs versierd als de Kerstman of een rendier als afsluiting van het feestmaal: de magie is de hele maaltijd aanwezig. 

Een heerlijk, gemakkelijk en... goedkoop feest 

Een heerlijke feestmaaltijd die klaar is in enkele ogenblikken en dat aan een zacht prijsje. Dit jaar vinden de Belgen bij Carrefour wat ze zoeken voor de eindejaarsfeesten.

Het Carrefour Extra eindejaars-assortiment  omvat bijvoorbeeld een mix van 30 feestelijke bladerdeeggebakjes voor het aperitief aan minder dan 3 euro of 750 g kroketten in de vorm van een kerstboom aan 1,79 euro. Miniprijzen voor een stijlvolle nieuwjaarsmaaltijd! 

Meer Carrefour tips voor feestelijke en betaalbare feestjes: https://www.carrefour.be/nl/folder.html?foldername=December_2021&pubId=6aacf8a8#1

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.