Carrefour lanceert een gloednieuw assortiment evenwichtige bereide maaltijden

 • Carrefour lanceert een gloednieuw assortiment evenwichtige bereide maaltijden bestaande uit 10 gerechten waaronder 4 vegetarische. 
 • Elk gerecht heeft een Nutriscore A en bevat minimaal 50% groenten. De prijs per gerecht is 6 of 7 euro.

 • De maaltijden worden verpakt in een duurzame verpakking die voor 90% uit natuurlijke, hernieuwbare grondstoffen bestaat en voor 90% industrieel composteerbaar is. 

Er liggen nieuwe producten in de traiteurafdeling. Carrefour breidt haar aanbod uit en lanceert Carrefour The Market, een gloednieuw assortiment evenwichtige bereide maaltijden.

Dit assortiment bestaat uit 10 evenwichtige gerechten die in recycleerbare bakjes worden verkocht. Rijk aan groenten, gastronomisch, bereid in België en aangeboden in een milieuvriendelijke verpakking… deze kleine gerechtjes hebben het allemaal.

Dit nieuwe gamma ligt perfect in lijn met Act For Food en de wens van Carrefour om consumenten toegang te garanderen tot gezonde, kwaliteitsvolle en lekkere voeding. Omdat gezond eten en terwijl genieten mogelijk is. 


Deze week breidt Carrefour haar aanbod uit met een gloednieuw assortiment van 10 evenwichtige maaltijden waaronder vier vegetarische. De gerechten worden verkocht aan 6 of 7 euro.

Elk gerecht in dit nieuwe assortiment bevat minimaal 50% groenten. Deze smakelijke en kleurrijke gerechten hebben een Nutriscore A en worden aangeboden in een 100% recycleerbare verpakking uit plantaardige pulp.

Deze verpakking bestaan uit 90% natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen en is voor 90% industrieel composteerbaar. Ze werd ontworpen en ontwikkeld in lijn met  Actie 14 van Act For Food: “Tegen 2025 wil Carrefour alle verpakkingen van haar huismerk voor 100% recycleerbaar, composteerbaar of herbruikbaar maken.”

Deze 10 moderne en trendy gerechten vervolledigen het huidige aanbod om aan de verwachtingen en smaken van alle consumenten te voldoen. Warm of koud, al deze gerechten werden ontwikkelend om hun voedingsevenwicht en hun smaak. 

Deze gezonde, gemakkelijk te bereiden maaltijden laten zien dat gezond en snel eten mogelijk is. En er is voor ieder wat wils!

 

Consumenten kunnen kiezen uit de volgende 10 gerechten: 

 • Courgette, pompoen, parelcouscous & kip. €7

 • Wortelen, bonen, krielaardappelen & kip met mosterd. €7

 • Wortelen, courgette, quinoa duo & pikant rundergehakt. €6

 • Bloemkool, butternut, zwarte rijst & scharfilet. €7

 • Gekruide groenten, spirelli & scampi’s. €7

 • Zuiderse groenten, linzen, kikkererwten & bulgur. €7

 • Tomato, quinoa & pecorino. €6

 • Bloemkool, tabouleh, granaatappel & saus met curry. €6

 • Tomaten, mozzarella, fusilli & pesto . €7

 • Pad Thai met edamame & tofu. €7

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.