Carrefour lanceert een nieuw album Rode Duivels en Red Flames : 132 stickers om te verzamelen

  • Het album en de 132 RED DEVILS en RED FLAMES stickers zijn vanaf 19 oktober tot 12 december 2022 verkrijgbaar in alle Carrefour-winkels.

  • Het album en de stickers zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd papier.

  • Er is een speciale RED DEVILS and RED FLAMES applicatie gemaakt die beschikbaar zal zijn in de App Store of Google Play.

  • Video's zullen toegankelijk zijn via de QR-codes op sommige van de stickers

  • Speciale aanbiedingen voor elk ingevuld album: korting op goodies en duotickets voor de thuiswedstrijden in 2023

Zaventem, 24 oktober 2022 - Tot 12 december kunnen in de Carrefour-winkels 132 stickers worden opgehaald om het Panini-album met de Rode Duivels en de Red Flames compleet te maken. Tijdens deze periode krijgen klanten vier stickers voor elke 20 euro die ze in Carrefour Hyper en Market-winkels besteden, en voor elke 12 euro die ze in Carrefour Express-winkels besteden.

Een album met de Rode Duivels en de Red Flames

Het traditionele Panini-album, dat met het gezin kan worden ingevuld, is dit jaar gemoderniseerd met een geheel nieuwe aanpak. Het album richt zich niet alleen op de sportieve prestaties van de spelers. Ze worden op een meer persoonlijke manier gepresenteerd: ze onthullen hun hobby's, hun favoriete eten en vertellen over hun familie en hun wortels. We komen ook meer te weten over hun entourage, zoals de buschauffeur, die de spelers goed kent omdat hij al vele jaren trouw aan zijn baan is.

Video's en QR-codes om te ontdekken tussen de stickers

Nieuw dit jaar is dat de inhoud van de stickers zich niet beperkt tot foto's van de spelers. Een dertigtal video's zijn exclusief en specifiek gemaakt om het album compleet te maken. Ze zijn op twee manieren toegankelijk: via een QR-code of door de album-app te downloaden.

Speciale aanbiedingen en kortingen voor elk voltooid album

Voor het allereerste jaar bieden Carrefour en Panini kortingen aan klanten die hun sportalbum aanvullen met 132 stickers. 

Er zijn twee soorten uitzonderlijke aanbiedingen beschikbaar zodra een album is voltooid:

  1. 50% korting op 2 goodies uit een keuze van 6 artikelen, waaronder een trui, een bidon en een pet. 

  2. Er is een speciale korting beschikbaar voor de aankoop van een duoticket voor een thuiswedstrijd in 2023. Het duoticket is verkrijgbaar voor 35 euro, terwijl de prijs normaal gesproken varieert naargelang de tegenstander. Voor deze actie zijn 25.000 tickets beschikbaar, d.w.z. 5.000 tot 7.000 tickets per wedstrijd. De teller van gevalideerde tickets zal zichtbaar zijn op Bonusland.

2242NLA0New_AFFICHE_OFFRE TICKET_BRD (1).pdf

PDF - 1.9 Mb

2242NLA0New_AFFICHE GENERIQUE_BRD_Bruyne (1).pdf

PDF - 1.1 Mb

Aurélie Gerth

Woordvoerster, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo, Deliveroo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep. Met een multi-format netwerk van meer dan 13.000 winkels in meer dan 40 landen is de Carrefour Groep een van 's werelds grootste food retailers. Carrefour behaalde in 2021 een omzet van 81,2 miljard euro. Zijn netwerk van geïntegreerde winkels biedt werk aan meer dan 320.000 mensen die ertoe bijdragen dat Carrefour wereldleider wordt in de overgang naar voeding voor iedereen, door elke dag kwaliteitsvoeding aan te bieden, overal toegankelijk en tegen een redelijke prijs. In totaal werken er wereldwijd meer dan 500.000 mensen onder de vlag van Carrefour.

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.be/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.