Carrefour lanceert het Essential-gamma : natuurlijk efficiënte onderhoudsproducten aan kleine prijzen

Carrefour lanceert het Essential-gamma : natuurlijk efficiënte onderhoudsproducten aan kleine prijzen

  • 4 basisproducten: huishoudazijn, bruine zeep, zuiveringszout en sodakristallen 

  • Het gamma Carrefour Essential bestaat uit natuurlijke producten tegen lage prijzen

  • De basisingrediënten zijn voor meer dan 99% van natuurlijke oorsprong en zijn erkend voor hun veelzijdige eigenschappen en doeltreffendheid

Evere, 28 oktober 2021 - Ecologische en natuurlijke producten aan kleine prijzen om je eigen huishoudproducten mee te maken: dat is wat Carrefour aanbiedt met haar nieuwe assortiment Carrefour Essential. De retailer zet zich in voor de ecologische transitie aan de hand van concrete acties via haar Act For Food-platform en pleit voor duurzame oplossingen om het milieu te beschermen. Door natuurlijke producten aan zachte prijzen aan te bieden, wil Carrefour het beste toegankelijk maken voor iedereen.

Carrefour Essential: 4 basics 

Voor een ecologische schoonmaak kunnen deze 4 essentiële producten gecombineerd worden of afzonderlijk gebruikt worden. Met deze producten kies je voor een natuurlijke reiniging en minder afval.

  • huishoudazijn : €1,09/L

De 100% natuurlijke huishoudazijn zuivert, ontsmet, verwijdert geurtjes en kalk. Bovendien is de fles 100% recycleerbaar.

  • bruine zeep : €1,45/L

Bruine zeep, voor 99,5% samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, ontvet vloeren en oppervlakken, maakt ramen en spiegels schoon en ontvlekt huislinnen. Ook deze fles is 100% recycleerbaar.

  • zuiveringszout : 500g, €1,39 (€2,78/kg)

Het 100% natuurlijke zuiveringszout is een licht schuurmiddel dat ontgeurt, doet glanzen, ontvlekt en oppervlakken ontvet.

  • sodakristallen : 500g, €1,59 (€3,18/kg)

Met reinigende en ontvettende eigenschappen zijn sodakristallen effectief voor heel wat huishoudelijk gebruik. Ze zijn 100% natuurlijk en handig voor het onderhoud van leidingen.

Natuurlijke en gemakkelijke recepten voor je eigen onderhoudsproducten

Raam- en spiegelreiniger, allesreiniger of wc-reiniger, maar ook tandpasta of waspoeder: met de vier basisproducten uit het gamma Carrefour Essential, kunnen talrijke alledaagse huishoudproducten gemaakt worden. De recepten om je eigen huishoudproducten te maken zijn beschikbaar op de website van Carrefour.

 

Contacteer ons
Aurélie Gerth Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour
Aurélie Gerth Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour
Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, één van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer dan 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, telt Carrefour nu 12 200 winkels in meer dan 30 landen. 

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.eu/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.