Carrefour lanceert het Essential-gamma : natuurlijk efficiënte onderhoudsproducten aan kleine prijzen

  • 4 basisproducten: huishoudazijn, bruine zeep, zuiveringszout en sodakristallen 

  • Het gamma Carrefour Essential bestaat uit natuurlijke producten tegen lage prijzen

  • De basisingrediënten zijn voor meer dan 99% van natuurlijke oorsprong en zijn erkend voor hun veelzijdige eigenschappen en doeltreffendheid

Evere, 28 oktober 2021 - Ecologische en natuurlijke producten aan kleine prijzen om je eigen huishoudproducten mee te maken: dat is wat Carrefour aanbiedt met haar nieuwe assortiment Carrefour Essential. De retailer zet zich in voor de ecologische transitie aan de hand van concrete acties via haar Act For Food-platform en pleit voor duurzame oplossingen om het milieu te beschermen. Door natuurlijke producten aan zachte prijzen aan te bieden, wil Carrefour het beste toegankelijk maken voor iedereen.

Carrefour Essential: 4 basics 

Voor een ecologische schoonmaak kunnen deze 4 essentiële producten gecombineerd worden of afzonderlijk gebruikt worden. Met deze producten kies je voor een natuurlijke reiniging en minder afval.

  • huishoudazijn : €1,09/L

De 100% natuurlijke huishoudazijn zuivert, ontsmet, verwijdert geurtjes en kalk. Bovendien is de fles 100% recycleerbaar.

  • bruine zeep : €1,45/L

Bruine zeep, voor 99,5% samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, ontvet vloeren en oppervlakken, maakt ramen en spiegels schoon en ontvlekt huislinnen. Ook deze fles is 100% recycleerbaar.

  • zuiveringszout : 500g, €1,39 (€2,78/kg)

Het 100% natuurlijke zuiveringszout is een licht schuurmiddel dat ontgeurt, doet glanzen, ontvlekt en oppervlakken ontvet.

  • sodakristallen : 500g, €1,59 (€3,18/kg)

Met reinigende en ontvettende eigenschappen zijn sodakristallen effectief voor heel wat huishoudelijk gebruik. Ze zijn 100% natuurlijk en handig voor het onderhoud van leidingen.

Natuurlijke en gemakkelijke recepten voor je eigen onderhoudsproducten

Raam- en spiegelreiniger, allesreiniger of wc-reiniger, maar ook tandpasta of waspoeder: met de vier basisproducten uit het gamma Carrefour Essential, kunnen talrijke alledaagse huishoudproducten gemaakt worden. De recepten om je eigen huishoudproducten te maken zijn beschikbaar op de website van Carrefour.

 

NL-Recette-nettoyant-multi-usages-Carrefour-Essential.pdf

PDF - 1.3 Mb

NL-Recette-nettoyant-vitres-miroirs-Carrefour-Essential.pdf

PDF - 7.8 Mb

NL-Recette-nettoyant-WC-Carrefour-Essential.pdf

PDF - 1.2 Mb

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.