Carrefour lanceert het Essential-gamma : natuurlijk efficiënte onderhoudsproducten aan kleine prijzen

Essential_768x384.jpg
  • 4 basisproducten: huishoudazijn, bruine zeep, zuiveringszout en sodakristallen 

  • Het gamma Carrefour Essential bestaat uit natuurlijke producten tegen lage prijzen

  • De basisingrediënten zijn voor meer dan 99% van natuurlijke oorsprong en zijn erkend voor hun veelzijdige eigenschappen en doeltreffendheid

Evere, 28 oktober 2021 - Ecologische en natuurlijke producten aan kleine prijzen om je eigen huishoudproducten mee te maken: dat is wat Carrefour aanbiedt met haar nieuwe assortiment Carrefour Essential. De retailer zet zich in voor de ecologische transitie aan de hand van concrete acties via haar Act For Food-platform en pleit voor duurzame oplossingen om het milieu te beschermen. Door natuurlijke producten aan zachte prijzen aan te bieden, wil Carrefour het beste toegankelijk maken voor iedereen.

Carrefour Essential: 4 basics 

Voor een ecologische schoonmaak kunnen deze 4 essentiële producten gecombineerd worden of afzonderlijk gebruikt worden. Met deze producten kies je voor een natuurlijke reiniging en minder afval.

  • huishoudazijn : €1,09/L

De 100% natuurlijke huishoudazijn zuivert, ontsmet, verwijdert geurtjes en kalk. Bovendien is de fles 100% recycleerbaar.

  • bruine zeep : €1,45/L

Bruine zeep, voor 99,5% samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, ontvet vloeren en oppervlakken, maakt ramen en spiegels schoon en ontvlekt huislinnen. Ook deze fles is 100% recycleerbaar.

  • zuiveringszout : 500g, €1,39 (€2,78/kg)

Het 100% natuurlijke zuiveringszout is een licht schuurmiddel dat ontgeurt, doet glanzen, ontvlekt en oppervlakken ontvet.

  • sodakristallen : 500g, €1,59 (€3,18/kg)

Met reinigende en ontvettende eigenschappen zijn sodakristallen effectief voor heel wat huishoudelijk gebruik. Ze zijn 100% natuurlijk en handig voor het onderhoud van leidingen.

Natuurlijke en gemakkelijke recepten voor je eigen onderhoudsproducten

Raam- en spiegelreiniger, allesreiniger of wc-reiniger, maar ook tandpasta of waspoeder: met de vier basisproducten uit het gamma Carrefour Essential, kunnen talrijke alledaagse huishoudproducten gemaakt worden. De recepten om je eigen huishoudproducten te maken zijn beschikbaar op de website van Carrefour.

 

NL-Recette-nettoyant-multi-usages-Carrefour-Essential.pdf

PDF - 1.3 Mb

NL-Recette-nettoyant-vitres-miroirs-Carrefour-Essential.pdf

PDF - 7.8 Mb

NL-Recette-nettoyant-WC-Carrefour-Essential.pdf

PDF - 1.2 Mb

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo, Deliveroo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep. Met een multi-format netwerk van meer dan 13.000 winkels in meer dan 40 landen is de Carrefour Groep een van 's werelds grootste food retailers. Carrefour behaalde in 2021 een omzet van 81,2 miljard euro. Zijn netwerk van geïntegreerde winkels biedt werk aan meer dan 320.000 mensen die ertoe bijdragen dat Carrefour wereldleider wordt in de overgang naar voeding voor iedereen, door elke dag kwaliteitsvoeding aan te bieden, overal toegankelijk en tegen een redelijke prijs. In totaal werken er wereldwijd meer dan 500.000 mensen onder de vlag van Carrefour.

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.be/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.