Carrefour lanceert nieuw verzamelalbum Disney-Marvel Color Magic

  • Het album en de 144 kleurkaarten van DISNEY en MARVEL zijn vanaf 04 mei 2022 verkrijgbaar bij Carrefour

  • Het album en de kaarten zijn gemaakt uit FSC-gecertificeerd papier en zijn verpakt in een beschermzakje uit gerecycleerd papier.

  • Voor de actie werd speciaal de app ‘Color Magic’ ontwikkeld die beschikbaar zal zijn in de App Store of in Google Play Store

Evere, 25 april 2022 - In samenwerking met Walt Disney en Marvel Studio’s biedt Carrefour vanaf woensdag 4 mei een kleurboek en kleurkaarten om te verzamelen aan al haar winkels.

Het nieuwe verzamelalbum van Disney-Marvel omvat verschillende kleurplaten. Het album vertegenwoordigt personages uit de geschiedenis van Disney die jong en oud aanspreken zoals Mickey, Bambi, Dumbo, de Disney-prinsessen, Frozen, Ratatouille, Toy Story, Star Wars en de Marvel-superhelden. Klanten kunnen de personages inkleuren en naar wens personaliseren. Zo komen klanten en kinderen op een creatieve manier in aanraking met de magie van Disney en Marvel. Klanten van Carrefour kunnen 144 kleurkaarten verzamelen waar ook kaartspelletjes mee gespeeld kan worden. De albums en kaarten zijn exclusief verkrijgbaar van 4 mei tot 27 juni 2022 in de winkels van Carrefour.

Lanceringsevenement van 27 tot en met 30 april 

Ter gelegenheid van de lancering van dit verzamelalbum heeft de Carrefour Hypermarkt van Oudergem het genoegen de Belgische kunstenaar Klaas Vanderlinden te verwelkomen om een ​​grote muurschildering te ontwerpen.

Dit lanceringsevenement vindt plaats van 27 tot en met 30 april 2022

Op het programma:

  • Aanwezigheid van de Belgische kunstenaar Klaas Vanderlinden die een levensgrote muurschildering zal ontwerpen op de gigantische muur van 8 op 5 meter op de parking  van Oudergem

  • Klanten kunnen zelf meewerken aan de muurschildering na voorafgaande registratie op de Carrefour-website. https://calendly.com/carrefourauderghem/colour-magic?month=2022-04. Snel zijn is de boodschap want plaatsen zijn beperkt tot 50 deelnemers. 

  • Op 29 en 30 april wordt er animatie voor kinderen georganiseerd in aanwezigheid van  Carrefour hostesses. 

  • Tijdens dit evenement dat jong en oud onderdompelt in de magie van Disney zullen albums en kleurplaten uitgedeeld worden aan de deelnemers. 

Animatie in de winkels

Meer dan 100 Disney-animaties zullen de hele maand mei en juni georganiseerd worden in de Carrefour- Hypermarkten. Zo zal er bijvoorbeeld een schminkstand voor kinderen voorzien worden en zal er een ballonvouwer aanwezig zijn in de winkels. Meer informatie zal gecommuniceerd worden via de Facebook-pagina's van de Hypermarkten.

In de Hypermarkten worden ook kinderhoeken gecreëerd waar kinderen kleurplaten en levensgrote afbeeldingen van de helden uit het Disney-Marvel album kunnen inkleuren.

Verzamelkaarten onder bepaalde voorwaarden verkrijgbaar 

Klanten kunnen de kaarten bewaren in het  COLOR MAGIC-album dat in de winkels verkrijgbaar is voor €2,49 en leuke kleur- en speelmogelijkheden bevat.

De verzamelkaarten worden aangeboden bij de aankoop van deelnemende producten en per aankoopschijf van €20 in de Hypermarkten, Market en Express Oranje, en per aankoopschijf van €12 in Express voor klanten met een Bonuskaart. 

De actie loopt van 4 mei tot en met 27 juni 2022.

Korting en voordelen in ruil voor een volledig album 

Klanten kunnen de kleurkaarten verzamelen tot en met 27 juni. Ze hebben dan tot 25 juli de tijd om een volledig fysiek album in te ruilen voor een van onderstaande voordelen:

  1. Twee Disney-knuffels van 16 cm (Mickey, Minnie, Goofy, Pluto, Spiderman of Captain America) worden aangeboden tegen een verminderde prijs (€ 4,99 in plaats van € 9,99 per stuk).

  2. Korting op bioscooptickets: klanten kunnen maximum 4 bioscooptickets kopen aan de prijs van

€ 7,50/stuk, geldig tot 30 september 2022 in alle grote bioscopen van België.

Als de klant meerdere albums heeft voltooid, maakt hij opnieuw kans op een van deze twee voordelen.

Een app voor nog meer speelmogelijkheden

Om klanten een extra ervaring aan te bieden en een moderne dimensie toe te voegen aan het papieren album, is een app ontworpen die is gekoppeld aan het fysieke album. In de app kunnen klanten elke kaart scannen en inkleuren. Hoe meer kaarten de klant verzamelt, hoe meer kleuren de klant kan ontgrendelen om de tekeningen te voltooien. 

Voor journalisten en redacties

Indien u in het kader van een reportage over deze actie  het lanceringsevent wil bijwonen en foto's wil nemen, nodigen wij u uit om u in te schrijven via de registratielink en contact met ons op te nemen via  volgende e-mailadressen press_be@carrefour.com en Colourmagic@minth.be of via  0479/37 42 15.

 

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.