Carrefour lanceert prijsverlagingen op zomerproducten 

Zaventem, 2 juli 2024 - Carrefour België lanceert een zomerse prijsverlaging op de favoriete producten van haar klanten. De selectie van deze maand legt opnieuw de nadruk op de belangrijkste zomerproducten, in alle winkelformaten. Carrefour waakt nog steeds over de koopkracht van haar klanten en en biedt hun twee keer het inflatiepercentage, dat wil zeggen ongeveer 6% korting op de betrokken producten. Zo is er in de hypermarkten een aanbod van 150 tot 200 artikelen tegen verlaagde prijzen. Ook de solden starten deze week, voornamelijk op non-food artikelen en in hypermarkten.

Carrefour biedt het breedste assortiment huismerkproducten, die minimaal 30% goedkoper zijn dan de grote merken. Met haar merk Carrefour BIO biedt Carrefour het goedkoopste biomerk in België. Carrefour wil biologische kwaliteitsproducten toegankelijk maken voor iedereen, met respect voor de belangen van alle betrokkenen. 

Verlaagde prijzen voor seizoensproducten

Carrefour past deze prijsverlagingen toe op het food- en non-food assortiment, zowel op Carrefour-producten als op nationale merken. 

De kortingen zijn beschikbaar in de drie winkelformules van Carrefour - Hyper, Market en Express - en op de e-commerce site carrefour.be. 

Een selectie op maat voor het zomerseizoen

De geselecteerde producten voor deze prijsverlaging, die in juli van start gaat, zijn verse zomermaaltijden en een aantal seizoensgebonden hygiëne- en non-foodproducten. 

Enkele voorbeelden in Carrefour hypermarkten:

  • Carrefour Selection Tapas Ibericas: oude prijs: €7,69 → nieuwe prijs: €7,29
  • Vandemoortele Slaolie: oude prijs: €5,61 → nieuwe prijs: €4,59
  • Desperados Original verpakking 4 x 500ml: oude prijs: €9.49 → nieuwe prijs: €9.19
  • Hoegaarden Blanche verpakking 8 x 33cl: oude prijs: €9.99 → nieuwe prijs: €10.45
  • Calippo Super Mix x5: oude prijs: €4,85 → nieuwe prijs: €4,65
  • Magnum Mini Double Gold Caramel Billionaire x6: oude prijs: €7,79 → nieuwe prijs: €7,55
  • Nivea Sun Protect & Bronze indice 30: oude prijs: €18,79 → nieuwe prijs: €17,85
  • Garnier Ambre Solaire Natural bronzer Zelfbruinende mousse : oude prijs: €11.69 → nieuwe prijs: €11.11
  • Carrefour Selection Luxe jonge slablaadjes 100g: oude prijs: €2,89 → nieuwe prijs: €2,79 
Siryn Stambouli

Siryn Stambouli

Spokesperson, Carrefour

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.