Carrefour lanceert voor het eerst de Strip Award

strip_nl_fr-600x472.jpg
  • Een stripprijs uitgereikt door klanten van Carrefour België
  • Stemmen kan via de speciale website www.strip2019.be
  • Klanten die hun stem uitbrengen worden beloond met 500 Bonuspunten

25 september 2019- Carrefour België zet haar cultuurafdeling in de kijker en lanceert daarom voor het eerst de Strip Award. Op basis van de voorkeuren van onze klanten werd een selectie gemaakt. Daaruit kiezen zij de titel die de ‘Strip Award’ zal winnen. Deze titel krijgt een prominente plek in onze winkels met de boodschap ‘door onze klanten verkozen als beste strip voor 2019′. 

Carrefour biedt al sinds geruime tijd een groot aanbod strips in haar winkels. Ongeveer 2.250 meter strips zijn beschikbaar in de Belgische Hypermarkten Carrefour en bijna 25.000.000 pagina’s strips worden er elk jaar verkocht (500.000 albums).

Deze prijs is dus belangrijk en rekent op de stem van onze klanten. Daarom beloont Carrefour haar klanten voor hun deelname met 500 Bonuspunten die zij bij hun volgende aankoop van minimum 20€ strips ontvangen.

Hoe gaat de stemming in zijn werk? De klant surft tussen 25/09/2019 en 23/10/2019 naar www.strip2019.be en kiest zijn favoriete stripalbum uit een selectie van 12 albums.

De coupon van 500 Bonuspunten wordt via mail verstuurd aan het einde van de actie. Op 20/11/2019 wordt de winnende strip bekend gemaakt.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo, Deliveroo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep. Met een multi-format netwerk van meer dan 13.000 winkels in meer dan 40 landen is de Carrefour Groep een van 's werelds grootste food retailers. Carrefour behaalde in 2021 een omzet van 81,2 miljard euro. Zijn netwerk van geïntegreerde winkels biedt werk aan meer dan 320.000 mensen die ertoe bijdragen dat Carrefour wereldleider wordt in de overgang naar voeding voor iedereen, door elke dag kwaliteitsvoeding aan te bieden, overal toegankelijk en tegen een redelijke prijs. In totaal werken er wereldwijd meer dan 500.000 mensen onder de vlag van Carrefour.

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.be/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.