Carrefour maakt bij de start van het schooljaar het verschil op het kasticket van haar klanten

Een unieke combinatie van 5 acties maken het beste toegankelijk voor iedereen

Zaventem, 21 augustus 2023 - Het begin van het nieuwe schooljaar is voor velen een dure periode. Om de beste producten aan de beste prijs toegankelijk te maken voor haar klanten, lanceert Carrefour België tussen 24 juli en 10 september een hele reeks acties op schoolartikelen én op alle aankopen, food en non-food. In alle Carrefour-winkels zijn tal van groente- en fruitsoorten verkrijgbaar voor minder dan 1 euro en vallen er extra Bonuspunten te verdienen. Klanten die elders een back-to-school-product goedkoper vonden, kunnen 5x het verschil terugkrijgen in de Carrefour Hypermarkten. En vanaf 21 augustus verlaagt Carrefour voor de vierde keer de prijzen van tal van producten in al haar winkels. 

Carrefour Hypermarkt vergoedt klanten 5x het verschil op back-to-school-benodigdheden

Als een klant een back-to-school-product elders goedkoper zou vinden, betaalt Carrefour het verschil tussen de werkelijk betaalde prijs in een van de Carrefour Hypermarkten en de lagere prijs aangeboden door een concurrent 5x terug in Bonuspunten. Het enige wat klanten moeten doen is - binnen 14 dagen na hun aankoop - hun Carrefour Hypermarkt kasticket presenteren met de werkelijk betaalde prijs, en een fysieke folder met de prijs van de concurrent. Deze actie is tussen 26 juli en 4 september geldig op alle items in de categorie back-to-school die in de folder staan - dus niet op online artikelen en exclusief telefonie en televisie. 

500 producten met verlaagde prijs

Ook bij de start van het nieuwe schooljaar wil Carrefour de koopkracht van haar klanten beschermen. Daarom verlaagt het vanaf 21 augustus voor de vierde maand op rij de prijzen van een hele reeks producten in haar Express-winkels, Markets en Hypermarkten en via haar online platform Carrefour.be. Daarmee heeft de supermarktketen al meer dan 500 afgeprijsde producten in haar assortiment. 

Voorbeelden van verlaagde prijzen: 

  • Innocent Appelsap (900 ml) : nieuwe prijs 2,99 (prijsdaling van 14%)
  • Dr Oetker Cake Natuur 400g : nieuwe prijs 2,99 (prijsdaling van 5%)
  • Carrefour Balletjes in Tomatensaus 400g (in blik) : nieuwe prijs 2,99 (prijsdaling van 9%)
  • Arizona Groene Thee 50cl : nieuwe prijs 1,19 (prijsdaling van 12%)
  • LU Luikse Wafels Chocolade 260g : nieuwe prijs 3,99 (prijsdaling van 10%) 
  • Carrefour Bio Haverdrank 1 L : nieuwe prijs 1,49 (daling van 13%)
  • Kiri Dippi 5 X 35 g : nieuwe prijs 2,99 (daling van 13%)
  • Carrefour Bio Havermout chocolade banaan 400g : nieuwe prijs 2,99 (daling van 9%)

Extra Bonuspunten voor elke aankoop van 30, 60 of 100 euro

Van 14 augustus tot en met 3 september ontvangen klanten in alle Carrefour-winkels extra Bonuspunten voor hun aankopen. Bij Carrefour Hypermarkt verdienen klanten 1.000 Bonuspunten voor elke aankoop van €100. Bij Carrefour Market krijgen ze 600 Bonuspunten voor elke aankoop van €60 en bij Carrefour Express 300 Bonuspunten bij een aankoop van €30. Telkens ze 500 Bonuspunten hebben gespaard, kunnen klanten deze Bonuspunten zoals steeds omruilen voor Bonuscheques van €5 om ze in alle Carrefour-winkels te gebruiken voor hun aankopen. 

Fruit en groenten aan minder dan 1 euro

Van 21 augustus tot en met 10 september zijn tal van groenten- en fruitsoorten verkrijgbaar voor minder dan 1 euro in zowel Carrefour Express, Carrefour Markets en Carrefour Hypermarkten. Voorbeelden van groenten – en fruitsoorten die aan 0,99 euro worden verkocht, zijn kleine appels (per kg), groene krulsla (per stuk), losse wortelen (per kg), radijzen (per bussel) en trostomaten (per kg).

Carrefour huismerkproducten gemiddeld 30% goedkoper dan grote merken

Carrefour biedt het breedste assortiment huismerkproducten, die gemiddeld 30% goedkoper zijn dan de grote merken. Het Carrefour-merk is bovendien gekozen als merk van het jaar 2023. Daarom lanceert de retailer bij het aanbreken van het nieuwe schooljaar tal van acties op de Carrefour huismerkproducten, geldig in de Hypermarkten en de Markets tussen 21 augustus en 10 september. 

En last but not least, is er het merk Simpl, het goedkoopste uit de Carrefour-range, met maar liefst 400 producten, waaronder ook schoolartikelen.

Alle acties worden ondersteund door instore communicatie en advertenties op radio, tv, abribus en sociale media.


Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.