Carrefour maakt het beste toegankelijk voor iedereen met de campagne « Gezonde prijzen » Kleine prijzen met grootse principes

  • Carrefour heeft als ambitie een gezondere en meer duurzame voeding toegankelijk te maken voor iedereen
  • De gezonde prijzen weerspiegelen inspanningen op de prijs, de kwaliteit, de herkomst, de samenstelling en de duurzaamheid van de producten.
  • Een unieke prijs in alle Carrefour-winkels: Hyper, Market en Express en op carrefour.eu

27 januari 2020- Carrefour lanceert op 27 januari 2020 de campagne «Gezonde prijzen» in het kader van haar engagement “Act For Food” dat het beste toegankelijk wil maken voor iedereen.

Kleine prijzen met grootse principes

Om leider te worden van de voedseltransitie, heeft Carrefour Act for Food georganiseerd, en engageren we ons elke dag om een gezondere en meer duurzame voeding toegankelijk maken voor iedereen. De Carrefour-producten staan centraal in dit engagement door niet alleen te werken op de kwaliteit, de herkomst, de samenstelling en de duurzaamheid van de producten, maar ook op de prijs. De campagne Gezonde prijzen wil dit engagement in de kijker zetten… want de Carrefour-producten zijn kleine prijzen met grootse principes.

Voorkeur voor Belgische herkomst

Gezonde producten worden tegen betaalbare prijs aangeboden bij Carrefour. We geven onze voorkeur aan Belgische producten: het beleid van Carrefour is om zich geografisch zo dichtbij als mogelijk te bevoorraden.

Om een respectvolle relatie met producenten te garanderen, onderhoudt Carrefour duurzame partnerschappen. UTZ-producten maken eveneens onderdeel uit van deze campagne en weerspiegelen Carrefour’s inspanningen op het gebied van kwaliteit.

Gezonde prijzen voor Carrefour-producten in alle categorieën 

Aan de hand van de campagne « Gezonde prijzen », zet Carrefour zich zowel in voor de prijs als voor de kwaliteit en bieden we betaalbare prijzen voor Carrefour-producten uit alle categorieën. Voorbeelden zijn: Gerookte ham zonder antibiotica van het merk Carrefour, Carrefour Eco vloeibaar wasmiddel met plantaardige zeep, Carrefour smeerpasta zonder palmolie, Carrefour basilicumsaus zonder additieven. De prijs is uniek in alle Carrefour winkels: Hypermarkten, Market en Express.

Geplande uitzending voor de campagne « Gezonde prijzen »

Voor deze campagne doet Carrefour beroep op het agentschap Publicis.

De campagne loopt van 27 januari tot 15 februari 2020. De tv-spot en de spot van 15 seconden op sociale netwerken worden gedurende deze periode uitgezonden.

In de eerste week van de campagne (27 januari tot 2 februari) zal in bushokjes een atribus van 2m² uithangen. Er zijn vier verschillende versies: de generieke gezonde prijzen (dit zijn lage prijzen met grootse principes), smeerpasta zonder palmolie, gerookte ham zonder antibiotica en basilicumsaus zonder additieven.

Een direct mailing wordt verstuurd naar alle klanten in de Bonus Time mailing van de tweede week (van 3 tot 9 februari). Het Simply You Magazine voorziet 5 speciale pagina’s tijdens de derde en laatste week van de campagne (van 10 tot 16 februari).

Op winkelniveau zijn zowel spotters als posters voorzien voor de abricaddies gedurende de hele campagne.

Link naar video campagne

Link naar Media toolkit

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.