Skip to Content

Carrefour maakt het beste toegankelijk voor iedereen met haar campagne ‘Gezonde prijzen’, kleine prijzen met grootse principes

  • Carrefour start deze week opnieuw met de campagne “Gezonde Prijzen” die haar missie weerspiegelt om het beste toegankelijk te maken voor iedereen

  • Het aantal gezonde prijzen groeit vanaf 31 mei van 340 naar 470 producten

  • De gezonde prijzen weerspiegelen inspanningen op de prijs, de kwaliteit, de herkomst, de samenstelling en de duurzaamheid van de producten. De producten zijn bijvoorbeeld biologisch gecertificeerd, bevatten geen conserveermiddelen, geen palmolie, hebben een zoutreductie ondergaan, zijn geproduceerd in België, fair trade, zonder kleurstoffen of ze hebben een recycleerbare verpakking.

  • De prijs is hetzelfde in alle winkels van Carrefour: Hypermarkt, Market, Express en op carrefour.be

Kleine prijzen met grootse principes

Om leider te worden van de voedseltransitie, heeft Carrefour ‘Act for Food’ gelanceerd en zet de retailer zich dagelijks in om een gezondere en meer duurzame voeding toegankelijk te maken voor iedereen. De producten van het merk Carrefour staan centraal in dit engagement door niet alleen te werken aan de kwaliteit, de herkomst, de samenstelling en de duurzaamheid van de producten, maar ook aan de prijs. Dit laatste engagement wil de campagne Gezonde Prijzen extra in de verf zetten want de producten van Carrefour dat zijn kleine prijzen met grootse principes.

Voorkeur geven aan producten van Belgische oorsprong

Bij Carrefour worden gezonde producten aangeboden aan een toegankelijke prijs. De voorkeur gaat naar producten van Belgische oorsprong. Carrefour heeft namelijk als beleid om zich geografisch zo dicht mogelijk te bevoorraden. Om een respectvolle relatie met producenten te garanderen, onderhoudt Carrefour duurzame partnerschappen.

Gezonde prijzen voor producten van het merk Carrefour uit alle categorieën

Aan de hand van de campagne Gezonde Prijzen, zet Carrefour zich in voor zowel de prijs als voor de kwaliteit en biedt ze betaalbare prijzen aan voor producten van het merk Carrefour uit alle categorieën.

  • Belgische tomaten van de KwaliteitsKeten Carrefour, ecologisch verantwoord aan €0,79/kg
  • Pizzadeeg Carrefour, zonder palmolie aan €0,95/250g
  • Gemalen koffie Dessert Carrefour, gebrand in België aan €1,99/250g
  • Afwasmiddel Carrefour Eco Planet, met actieve ingrediënten van plantaardige oorsprong aan €0,99/500 ml

De prijs is eenvormig in alle winkelformaten van Carrefour : Hypermarkten, Market, Express en op carrefour.be. 

Geplande uitzending voor de campagne Gezonde prijzen 

Voor deze campagne doet Carrefour beroep op het agentschap Publicis.

De campagne loopt van 31 mei tot 20 juni 2021 en zal onder andere bestaan uit TV-spots en spots van 15 seconden op social media.

In de eerste week van de campagne (van 1 juni t.e.m 7 juni 2021) zal in bushokjes een atribus van 2m² uithangen. Er zijn 3 verschillende versies (tomaten Kwaliteitsketen Carrefour,pizzadeeg Carrefour en afwasmiddel Carrefour Eco Planet) en een generieke versie (dat zijn kleine prijzen met grootse principes) via DOOH, een digitale atribus.

In de winkels zowel zijn zowel affiches voorzien voor de abricaddies als spotters in de winkel gedurende de hele campagne.

Contacteer ons
Aurélie Gerth Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour
Aurélie Gerth Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour
Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, één van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer dan 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, telt Carrefour nu 12 200 winkels in meer dan 30 landen. 

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.eu/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.