Carrefour Market opent in Lede met vernieuwd winkelconcept: lokale specialiteiten, ambachtelijke bakkerij en CO2-neutrale koelinstallatie zorgen voor optimale klantenervaring

Lede, 27 september 2024 – De Carrefour Market in Lede opende deze week zijn deuren en de franchisepartners Frederik Neyt en Barbara De Kegel verwelkomden klanten in een volledig vernieuwde winkel van 1140 m². De winkel, centraal gelegen aan Markt 34, biedt een breed assortiment dat aansluit bij de verwachtingen van zowel de lokale gemeenschap als de vele passanten en studenten in de buurt.

Lokale producten en ambacht centraal

De Carrefour Market in Lede onderscheidt zich door een sterke focus op lokale producten. Zo kunnen klanten genieten van aardappelen van ‘De Patattezak’, confiserie van ‘De Klok’, fruitsappen van Verhofstede, ijs van ‘Lotte’s homemade’, en lokale bieren zoals René en De glazen Toren. Daarnaast is er een uitgebreide selectie van Carrefour-huismerken (MDD), biologische en vegetarische opties, premium fruit van San Lucar en een ambachtelijke beenhouwerij.

De bakkerij in de winkel biedt ter plaatse gerezen en afgebakken stokbrood en pistolets, wat garant staat voor een uitstekende versheid. Voor de lunch is er een ruime keuze aan belegde broodjes, allemaal ter plekke bereid.

Duurzaamheid en innovatie voorop

Frederik en Barbara renoveerden ​ de winkel volledigmet duurzaamheid als speerpunt. Zo is er een CO2-neutrale koelinstallatie, in combinatie metzonnepanelen en warmterecuperatie. Bovendien zijn alle koelmeubels volledig afgesloten, wat bijdraagt aan energie-efficiëntie. De winkel heeft vloerverwarming en een centrale kassazone voor optimaal comfort.

Uitgebreid dienstenaanbod voor de klant

De winkel in Lede biedt een breed scala aan diensten: een ruime parking, Fast Delivery, een degustatiezone, TooGoodToGo om voedselverspilling tegen te gaan, kadokaarten, een bloemenafdeling, en een inzamelpunt voor olie en batterijen. Daarnaast kunnen klanten gebruikmaken van een leeggoedautomaat en diverse postdiensten via UPS bpost en een Lotto-punt. Tijdschriften en magazines zijn eveneens verkrijgbaar.

Praktische informatie

Adres: Markt 34, 9340 Lede

Openingstijden:

  • Maandag: 12.30u - 19u
  • Dinsdag t/m zaterdag: 8u - 19u
  • Zon- en feestdagen: 8u - 12.30u

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.