Skip to Content

Carrefour Market opent nieuwe supermarkt in Deerlijk

Story image

Woensdag 25 maart 2020- Carrefour België opent op woensdag 25 maart 2020 een nieuwe Carrefour Market in het West-Vlaamse Deerlijk, op de Vichtesteenweg 280. In deze woelige tijden is het de voornaamste opdracht van Carrefour om de bevoorrading van de bevolking te verzekeren. De nieuwe winkel met zijn oppervlakte van 1.500 m² beantwoordt aan de specifieke behoeften van de lokale klanten. Ze vinden er een brede waaier aan verse en basisproducten en alle onmisbare producten op het vlak van droge voeding en drogisterij.

De grote flexibiliteit is een van de sterke punten van deze winkel, de erg ruime openingsuren zijn een troef. Hier past Carrefour Market zich aan de vraag van de klanten aan. Zo kunnen ze altijd op Carrefour Market rekenen, in de week, ’s avonds en op zondag.

Adres:
Vichtesteenweg 280
8540 Deerlijk

Uitbater:
Groep Cretskens

Openingsuren:
Op maandag van 13 tot 20 uur
Van dinsdag tot vrijdag van 8 tot 20 uur
Op zaterdag van 8 tot 19 uur
Op zon- en feestdagen van 8 tot 13 uur

Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, één van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer dan 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, telt Carrefour nu 12 200 winkels in meer dan 30 landen. 

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.eu/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.