Carrefour Market opent nieuwe supermarkt in Deerlijk

 
 

25 maart 2020- Carrefour België opent op woensdag 25 maart 2020 een nieuwe Carrefour Market in het West-Vlaamse Deerlijk, op de Vichtesteenweg 280. In deze woelige tijden is het de voornaamste opdracht van Carrefour om de bevoorrading van de bevolking te verzekeren. De nieuwe winkel met zijn oppervlakte van 1.500 m² beantwoordt aan de specifieke behoeften van de lokale klanten. Ze vinden er een brede waaier aan verse en basisproducten en alle onmisbare producten op het vlak van droge voeding en drogisterij.

De grote flexibiliteit is een van de sterke punten van deze winkel, de erg ruime openingsuren zijn een troef. Hier past Carrefour Market zich aan de vraag van de klanten aan. Zo kunnen ze altijd op Carrefour Market rekenen, in de week, ’s avonds en op zondag.

Adres:
Vichtesteenweg 280
8540 Deerlijk

Uitbater:
Groep Cretskens

Openingsuren:
Op maandag van 13 tot 20 uur
Van dinsdag tot vrijdag van 8 tot 20 uur
Op zaterdag van 8 tot 19 uur
Op zon- en feestdagen van 8 tot 13 uur

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo, Deliveroo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep. Met een multi-format netwerk van meer dan 13.000 winkels in meer dan 40 landen is de Carrefour Groep een van 's werelds grootste food retailers. Carrefour behaalde in 2021 een omzet van 81,2 miljard euro. Zijn netwerk van geïntegreerde winkels biedt werk aan meer dan 320.000 mensen die ertoe bijdragen dat Carrefour wereldleider wordt in de overgang naar voeding voor iedereen, door elke dag kwaliteitsvoeding aan te bieden, overal toegankelijk en tegen een redelijke prijs. In totaal werken er wereldwijd meer dan 500.000 mensen onder de vlag van Carrefour.

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.be/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.