Carrefour Market opent nieuwe supermarkt in Deerlijk

25 maart 2020- Carrefour België opent op woensdag 25 maart 2020 een nieuwe Carrefour Market in het West-Vlaamse Deerlijk, op de Vichtesteenweg 280. In deze woelige tijden is het de voornaamste opdracht van Carrefour om de bevoorrading van de bevolking te verzekeren. De nieuwe winkel met zijn oppervlakte van 1.500 m² beantwoordt aan de specifieke behoeften van de lokale klanten. Ze vinden er een brede waaier aan verse en basisproducten en alle onmisbare producten op het vlak van droge voeding en drogisterij.

De grote flexibiliteit is een van de sterke punten van deze winkel, de erg ruime openingsuren zijn een troef. Hier past Carrefour Market zich aan de vraag van de klanten aan. Zo kunnen ze altijd op Carrefour Market rekenen, in de week, ’s avonds en op zondag.

Adres:
Vichtesteenweg 280
8540 Deerlijk

Uitbater:
Groep Cretskens

Openingsuren:
Op maandag van 13 tot 20 uur
Van dinsdag tot vrijdag van 8 tot 20 uur
Op zaterdag van 8 tot 19 uur
Op zon- en feestdagen van 8 tot 13 uur

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.