Carrefour Market Roosdaal krijgt een make-over

Roosdaal, 29 februari 2024 - De Carrefour Market in Roosdaal heropent trots op donderdag 29 februari, na een tijdelijke sluiting voor een ingrijpende renovatie. Onder de dynamische leiding van franchisenemer Jonathan Grégoire biedt de winkel een nieuwe winkelervaring gericht op versheid, moderniteit en innovatie.

Een getransformeerde winkel

Wat oorspronkelijk gepland was als een eenvoudige update, werd een complete metamorfose: de volledige winkel is gesloopt, alleen de buitenmuren en dak zijn gebleven. En dat alles met één doel voor ogen: de klanten nog beter bedienen. 

Wat u kunt verwachten

De vernieuwde Carrefour Market biedt een breed scala aan producten die aan alle behoeften voldoen: een uitgebreid aanbod van lokale, biologische en vegetarische producten maar ook versgebakken brood en bereide sandwiches.

Nog in het assortiment zijn cadeaukaarten en een bloemencorner. En wie duurzaam aan een scherpe prijs wil consumeren kan gebruik maken van het Too Good to Go-aanbod. Genoeg redenen dus om een kijkje te nemen!

De winkel denkt ook aan duurzaamheid. Daarom is hij uitgerust met een CO2-koeling en warmteterugwinningssysteem.

Jonathan Grégoire en zijn team zijn zeer blij en kunnen niet wachten om hun gloednieuwe winkel te onthullen!

Praktische informatie 

Adres: Brusselstraat 13, 1760 Roosdaal

Openingsuren 

  • 12 uur tot 20 uur op maandag 
  • 8 uur tot 20 uur van dinsdag tot zaterdag
  • 8 uur tot 12 uur op zondag en feestdagen

 


 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.