Carrefour Market Zele opent aan Gentsesteenweg met smaakmakende versmarkt

Zele, 17 juli 2024 – Vandaag opent de Carrefour Market van Zele op een nieuwe locatie aan de Gentsesteenweg. “Onze klanten zullen onder de indruk zijn van de moderne winkel, die ook veel makkelijker bereikbaar is dan vroeger aan de Markt”, zegt Liesbet Deprest, die samen met haar echtgenoot en franchisepartner Ive Bastijns aan het roer staat van de winkel. In de openingsweek krijgen klanten tal van traktaties aangeboden, en 5% korting via hun bonuskaart als ze de zelfscan gebruiken.

Gloednieuwe, moderne inrichting

Buurtbewoners trokken al jaar en dag naar de Markt in Zele voor hun dagelijkse boodschappen bij Carrefour. Vanaf vandaag vinden ze hun Carrefour Market een drietal kilometer verderop, in het pand van de vroegere Smatch aan de Gentsesteenweg.

Liesbet: “We hebben het gebouw helemaal opnieuw ingericht: een nieuwe vloer, een modern interieur, ledverlichting en andere energiezuinige snufjes. Zowel nieuwe als vaste Carrefour Market-klanten zullen onder de indruk zijn van de winkel. De ligging aan de rand van de gemeente en onze grote parking maken de Carrefour Market veel makkelijker bereikbaar.”

“Dankzij onze uitgebreide versmarkt en lokale samenwerkingen maken we met onze Carrefour Market het verschil.” Liesbet Deprest, Carrefour Market Zele

Vertrouwde gezichten en producten

“Ons vaste medewerkersteam verhuist volledig mee en zal klaarstaan om de klanten snel wegwijs te maken”, verzekert Liesbet. “De uitgebreide versmarkt kun je in ieder geval niet missen, want je loopt er meteen binnen. Veel fruit en groenten, vers afgebakken brood, een grote slagerij met huisbereide maaltijden … Zo maken we met onze Carrefour Market het verschil.”

Een andere troef is de samenwerking met lokale producenten. Zo vind je er ijs en melkdessertjes van Mili Hoevezuivel uit Lokeren en de Oost-Vlaamse chocolade van Chocolate Base. “Verder wil ik onze zelfscan in de kijker zetten”, voegt Liesbet toe. “Daarmee rekenen klanten enorm snel en gebruiksvriendelijk hun boodschappen af. Zo beperken we de wachttijden aan de kassa’s.” 

Acties en traktaties 

“Tijdens onze openingsweek krijg je als klant trouwens 5% extra korting via je bonuskaart als je met de zelfscan winkelt”, gaat Liesbet verder. Al is dat lang niet de enige actie waarmee Carrefour Market Zele uitpakt. Van woensdag 17 tot en met maandag 22 juli krijgt elke bezoeker een hapje en drankje aangeboden. 

Liesbet: “De eerste 250 bezoekers krijgen bovendien een boeket bloemen én je kunt een gratis winkelkar – of toch de inhoud ervan – winnen. Wie niet in de prijzen valt, kan trouwens nog altijd profiteren van de vele ‘1+1’-promoties. Zo willen we onze klanten vanaf dag één een goed gevoel bezorgen.”

Praktisch

  • Adres: Gentsesteenweg 228, 9240 Zele
  • Openingsuren: maandag-zaterdag 8-19 uur (dinsdag gesloten) / zon- en feestdagen 8-18 uur
Siryn Stambouli

Siryn Stambouli

Woordvoerder, Carrefour

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.