Carrefour opent een Express in hartje Olmen

Woensdag, 9 september 2020 - Vandaag opent een nieuwe Carrefour Express zijn deuren in het centrum van Olmen. De dagverse bakkerijproducten, het koffiehoekje en het vers geperst sinaasappelsap of het uitgebreide BIO-gamma maken dat je hier gewoon even stopt om te genieten en tegelijk je dagelijkse boodschappen te doen.

Uniek aan deze Express is dat hij wordt uitgebaat door moeder en zoon, beide uit Olmen, die er de handen uit de mouwen steken en het beste van zichzelf geven om de lokale bevolking van dienst te zijn. Een omweggetje waard dus.

De nieuwe Express van Olmen in de provincie Antwerpen is één van de eerste Express-winkels binnen het nieuwste concept. Zo zal de Olmenaar Olmen niet meer moeten verlaten om boodschappen te doen. De winkel bevindt zich in de dorpskern van Olmen, op de belangrijkste toegangsweg van de gemeente, naast de grote apotheek. De klanten van de winkel kunnen makkelijk hun auto kwijt in de ruime gemeenteparking vlakbij.

Typerend aan deze residentiële winkel is dat hij werd ingericht in een nieuw gebouw waar de brute schoonheid van de industriële architectuur op haar meest expressieve kracht werd uitgespeeld. Dit strookt ook volledig met het nieuwe concept van Carrefour waar de puur natuur beleving terug te vinden is in het meubilair.

Deze uitnodigende winkel wordt uitgebaat door Nicole Verboven en haar zoon Yentl Geukens die al sinds jaar en dag in Olmen wonen. Hier willen ze het beste van zichzelf geven met het beste wat Carrefour te bieden heeft.   

De nieuwe buurtwinkel heeft een winkeloppervlakte van 220 m2. De klanten die een snelle pitstop willen doen, ontdekken er een zeer volledig aanbod dat inspeelt op de trends van het moment en perfect is afgestemd op hun veranderende behoeften en verwachtingen. In deze Express staan versheid, kwaliteit en authentieke smaken voorop met een ruim aanbod aan verse groenten en fruit, vlees en charcuterie, dagelijks vers brood en banket, evenals kip aan het spit. Ook lokale producten worden mee ondersteund en in de kijker gezet.

De Express biedt heel wat huismerken – een 200-tal referenties meer dan wat men in een klassieke Express vindt – wat ook de portemonnee ten goede komt.

Er werd overigens veel aandacht besteed aan Bio-producten en de klant vindt er onder meer een ruim assortiment aan noten in bulk. Een leuk koffiehoekje verwelkomt de klant die ter plaatse iets wil nuttigen of een lekkere koffie of een vers geperst sinaasappelsap wil drinken. Zoals in al zijn winkels wil Carrefour ook hier het beste voor iedereen toegankelijk te maken.

Hieronder vind je enkele sfeerbeelden van de winkel :

Adres:
Veldstraat 1
2491 Olmen (Balen)

Openingsuren:
Van maandag tot zaterdag van 07u - 20u en op zondag van 08u - 20u. Dinsdag is de winkel gesloten

Franchisepartners:
Nicole Verboven en Yentl Geukens

 

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo, Deliveroo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep. Met een multi-format netwerk van meer dan 13.000 winkels in meer dan 40 landen is de Carrefour Groep een van 's werelds grootste food retailers. Carrefour behaalde in 2021 een omzet van 81,2 miljard euro. Zijn netwerk van geïntegreerde winkels biedt werk aan meer dan 320.000 mensen die ertoe bijdragen dat Carrefour wereldleider wordt in de overgang naar voeding voor iedereen, door elke dag kwaliteitsvoeding aan te bieden, overal toegankelijk en tegen een redelijke prijs. In totaal werken er wereldwijd meer dan 500.000 mensen onder de vlag van Carrefour.

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.be/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.