Carrefour opent een nieuwe Carrefour Express in Sint-Gillis in Brussel

Evere, 4 mei 2022 - Nieuw in het hartje van Brussel! Vandaag opent de Carrefour Express in Sint-Gillis voor de eerste keer zijn deuren voor het publiek. Met deze opening versterkt Carrefour zijn lokale aanwezigheid in Brussel, dankzij de motivatie van franchisepartner Oussama Tahir voor zijn allereerste winkel. 

Gelegen in de Crickxstraat in St-Gilles op een verkoopoppervlakte van 141 m², is het een prachtige ruimte die openstaat voor de klanten.  Deze winkel van de nieuwe generatie onderscheidt zich door zijn ruimte, zijn comfortabele inrichting, zijn zeer complete en gevarieerde aanbod dankzij het ruime assortiment gezonde en smakelijke producten, maar ook door de nabijheid en de kwalitatieve service van een enthousiaste franchisepartner. 

Het aanbod van inspirerende kwaliteitsproducten is perfect afgestemd op de verwachtingen van de plaatselijke bevolking. Een van de grote troeven is het dagelijkse aanbod van versgebakken brood, stokbrood, maar ook een ruim assortiment verse producten, waaronder een selectie vlees, fruit en groenten, versgeperste vruchtensappen, heerlijke koffie, biologische producten en tal van vegetarische producten.  

Voor klanten die minder tijd hebben of die liever niet koken en een snel alternatief wensen, biedt deze nieuwe Express tal van oplossingen met een assortiment belegde broodjes, salades, dagverse maaltijden en maaltijden die kunnen worden opgewarmd

De Carrefour Express in Sint-Gillis biedt ook Too Good To Go-pakketten aan die via de app kunnen worden geboekt, net als bezorgdiensten van Uber eats en Deliveroo.  

Een geheel van elementen die samen van deze Carrefour Express een praktische en concrete illustratie maken van de "Act For Food"-strategie van Carrefour, die er altijd op gericht is het beste voor iedereen toegankelijk te maken.

 

Praktische informatie : 

  • Adres: Rue Crickx, 17-21 in 1060 St Gilles
  • Openingstijden: geopend van 7.00 tot 20.00 uur
  • Franchise-partner: Oussama Tahir 

 

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo, Deliveroo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep. Met een multi-format netwerk van meer dan 13.000 winkels in meer dan 40 landen is de Carrefour Groep een van 's werelds grootste food retailers. Carrefour behaalde in 2021 een omzet van 81,2 miljard euro. Zijn netwerk van geïntegreerde winkels biedt werk aan meer dan 320.000 mensen die ertoe bijdragen dat Carrefour wereldleider wordt in de overgang naar voeding voor iedereen, door elke dag kwaliteitsvoeding aan te bieden, overal toegankelijk en tegen een redelijke prijs. In totaal werken er wereldwijd meer dan 500.000 mensen onder de vlag van Carrefour.

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.be/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.