Carrefour opent een nieuwe Express in Brugge St-Andries

Woensdag, 28 oktober 2020 – Op de industriesite van Brugge St-Andries opent Carrefour een heuse Express. Deze winkel biedt voornamelijk verse producten aan voor dagelijks gebruik. Hier doet men snel en eenvoudig zijn boodschappen. Je kan er alle dagen terecht, zowel in de week als op zon- en feestdagen. De buurtwinkel valt vooral in de smaak door zijn aantrekkelijke dagstunten.   

De winkel wordt uitgebaat door Désiree Vincke en Bruno Vanlokeren die samen met een tiental medewerkers ten dienste zullen staan van de Brugse klanten en de bezoekers van dit “Venetië van het Noorden”.

Hun buurtwinkel krijgt een plaatsje op de industriesite waar vroeger een Aldi was. Carrefour wenste met de herinvulling van het leegstaand gebouw met deze winkel het buurtsupermarktaanbod, dat reeds meer dan 30 jaar op deze locatie bestaat, verder te zetten.  

De nieuwe buurtwinkel heeft een winkeloppervlakte van 900 m2.  De volledige site werd uitgebreid en gerenoveerd. Het hedendaags assortiment zal hierdoor op een commercieel verantwoorde manier aangeboden kunnen worden aan de klanten. Ook het personeel zal in ergonomisch betere omstandigheden kunnen werken. Door de reorganisatie van de parking werden  bijkomende parkeerplaatsen, fietsstallingen en staanplaatsen voor bakfietsen gecreëerd. Carrefour Express zal op die manier beschikken over 56 parkeerplaatsen, 25 fietsenstallingen en een laad- en loszone met een afgebakende parkeerplaats voor een vrachtwagen. 

De winkel is een echte versspecialist met een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding. De klanten treffen er een ruim assortiment van verse seizoensproducten aan, een beenhouwerij met versnijding en verpakking ter plaatse, gebraden kip evenals dagelijks vers afgebakken brood en banket. Ook hier worden meer dan ooit de lokale producten ondersteund. De klant vindt er ook een beperkt maar doelgericht assortiment droge voeding.

Bovendien kunnen ze in deze buurtwinkel terecht voor gezonde maaltijdoplossingen voor ieder moment van de dag of voor een lekker kopje koffie aan de koffiemachine. Een reeks handige diensten vullen het aanbod aan zoals lottoproducten, iTunes- gsm en cadeaukaartjes en een mooi assortiment bloemen.

Carrefour wil het beste voor iedereen toegankelijk maken en hanteert hier zoals steeds een bewuste prijzenpolitiek met een groot assortiment uitstekende Carrefour-merken aan ronde prijzen. Deze winkel heeft geen folder maar zal aan populariteit winnen door zijn originele dagstunten.

Hieronder vindt men enkele sfeerbeelden van de winkel :

Adres:
Torhoutse steenweg 140
8200 Brugge St-Andries 

Openingsuren:
Alle dagen van 8u tot 19u.
Op zon- en feestdagen : van 8u tot 18u

Franchisepartners:
Désiree Vincke en Bruno Vanlokeren

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.