Carrefour opent een nieuwe Express in Ekeren

Ekeren, 20 december 2023 - Carrefour België is verheugd de opening van een nieuwe Carrefour Express in de gemeente Ekeren aan te kondigen, onder leiding van de franchisepartners Neek Rauf en Mozhdah Gurbany, die hierbij hun tweede winkel gaan uitbaten in het Antwerpse.

Een comfortabele inrichting dicht bij de klant

Deze Carrefour Express heeft een oppervlakte van 300 m² en biedt klanten een uitgebreid assortiment voor hun dagelijkse boodschappen. De nadruk ligt op een gevarieerd aanbod, met een ruime keuze van groenten en fruit, verse, biologische en vegetarische producten, ter plekke gebakken brood en kip aan ‘t spit. Klanten vinden er zowel Carrefour producten als de ingrediënten voor een lekkere lunch of een koffie on the go. Lokale producten worden niet vergeten, waaronder lokale bieren zoals Parchemin en Dame Jeanne, Astronut-noten en sappen van Verhofstede.

 

Een tweede winkel voor deze franchisepartners

Met deze nieuwe winkel gaan Neek Rauf en Mozhdah Gurbany de uitdaging aan om een tweede winkel te openen - momenteel baten ze ook de Carrefour Express op de Edenplein in Wilrijk uit.

Zij zetten zich in voor het winkelen voor hun klanten makkelijker te maken. Dit omvat toegang tot voldoende parkeergelegenheid, de diensten van de Too Good To Go-app, de mogelijkheid om cadeaubonnen te kopen of een vleugje frisheid toe te voegen aan hun winkelervaring met onze bloemenhoek.

Ecologisch engagement

De winkel is toegewijd aan milieubewustzijn, met een geavanceerd CO2-koelsysteem, wat ons streven naar een groenere toekomst benadrukt.

Praktische informatie

Adres: Markt 1, 2180 Ekeren

Openingsuren: Elke dag van 7.00 uur tot 20.00 uur, op zondag en op feestdagen van 8.00 uur tot 20.00 uur. Gesloten op donderdag.


 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.